Nieuws

Online Masterclasses 2022

Online Masterclasses 2022
20 december 2021

Omdat wij graag informatie met je delen over werken, leren & ontwikkelen in de glastuinbouw organiseren we regelmatig online masterclasses. Voor 2022 staan er ook al 3 gepland. Zet ze alvast in je agenda! 

Hoe onderscheid ik mij als werkgever?

18 januari 16.00 - 17.00
De spanningen op de arbeidsmarkt lopen hoog op, want er zijn meer vacatures dan mensen. Lastig om dan jouw vacatures ingevuld te krijgen. De kunst is om op te vallen tussen dat enorme aanbod. Hoe zorg jij er dan voor dat je zichtbaar bent bij deze mensen? We nemen je mee in belangrijke aandachtspunten waarmee jij je kunt onderscheiden als werkgever.  

Meer informatie en meld je aan!

Hoe vind je de juiste persoon? 

8 februari 15.00 - 16.00
Werknemers gaan solliciteren wanneer hun huidige baan niet meer bij hen past. Deze kandidaten hebben vaak vooraf nagedacht over een aantal randvoorwaarden en eisen die in een functie terug moeten komen. Jij als werkgever hebt ook een beeld bij de juiste persoon. Hoe zorg je ervoor dat de vacature tekst aansluit op de wensen van de kandidaat maar ook de juiste kandidaat voor jouw bedrijf weerspiegelt? 

Lees verder en meld je alvast aan!

Haal jij alles uit sollicitatiegesprekken?

15 maart 14.00 - 15.00
Je bent zover! Je hebt een aantal kandidaten uitgenodigd voor een eerste gesprek. Maar hoe pak je de procedure aan? Wat ga je vragen en welke vragen kun je verwachten van een kandidaat? In de huidige arbeidsmarkt hebben kandidaten ruime keuze en zijn daardoor eerder geneigd om het gesprek over te nemen. Hoe vergroot jij de kans op succes?

Meer over deze masterclass

Wij organiseren regelmatig masterclasses. Na deze drie zullen er dan nog meer volgen! Hou ons in gaten of kijk eerdere masterclasses terug!