Nieuws

Online Masterclass: Voorkom mismatch in de sollicitatieprocedure

Op dinsdag 24 september 2019 (herhaling dinsdag 27 oktober 2020) gaven onze adviseurs Anneke Postma en Marjolein van Dam de Online Masterclass: Voorkom mismatch in de sollicitatieprocedure. Bekijk de gehele online masterclass hier terug: 

Het internet staat vol met tips over hoe je als sollicitant de beste sollicitatiebrief schrijft en waar je op kunt letten tijdens je gesprek. Maar er is minder te vinden over hoe je als werkgever het beste de selectieprocedure kunt doorlopen. Daarom geven we tijdens deze online masterclass tips hoe je de juiste kandidaat selecteert en een mismatch voorkomt.
Zo wordt er vaak gelijk gestart met het selecteren van brieven en daarbij wordt vooral naar werkervaring gekeken. Terwijl je eerst beter kunt bedenken: wat voor persoon zoek ik? Welke mindset vind ik belangrijk? Wat ontbreekt er nu bijvoorbeeld in het team? Welke competenties vind ik belangrijk? Zijn deze competenties ontwikkelbaar?

Omdat deze masterclass al geweest is, kan je online geen vragen meer stellen. Wel kan je altijd contact met ons opnemen als je nog vragen hebt over dit onderwerp. 

Dit is trouwens niet de enige Online Masterclass die Kasgroeit geeft. We willen je nog veel meer kennis meegeven op het gebied van goed werkgeverschap en het behouden van je werknemers. Eigenlijk alles op het gebied van werken, leren en ontwikkelen in de glastuinbouw. Er zullen er nog meer gaan volgen! 

Deze masterclass is een de tweede in de serie. De volgende Online Masterclass staat gepland op dinsdag 26 november a.s. en deze zal dieper ingaan op de onboarding, het inwerkproces en het binden van je medewerkers. 

We houden je op de hoogte!