Nieuws

Online Masterclass: Succesvol werven

Op dinsdag 21 mei (herhaling dinsdag 20 oktober 2020) gaven onze adviseurs Anneke Postma en Marjolein van Dam de Online Masterclass over succesvol werven. Bekijk de gehele online masterclass hier terug: 

Wie we zijn en waar we voor staan als organisatie, wordt steeds belangrijker. Wil je een rol spelen in de slag om talent, dan moet je je employer branding als organisatie serieus nemen. Om mensen aan te trekken, maar ook om ze te behouden. 

Deze eerste Online masterclass van Kasgroeit gaat over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, achtergrond informatie en tips over de behoeftes van verschillende generaties. Met het opstellen van vacatureteksten kun je op de behoeftes inspelen. Hoe omschrijf je een functie en wat heb je te bieden? Tijdens deze masterclass krijg je tips aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Omdat deze masterclass al geweest is, kan je online geen vragen meer stellen. Wel kan je altijd contact met ons opnemen als je nog vragen hebt over dit onderwerp. 

Dit is trouwens niet de enige Online Masterclass die Kasgroeit geeft. We willen je nog veel meer kennis meegeven op het gebied van goed werkgeverschap en het behouden van je werknemers. Eigenlijk alles op het gebied van werken, leren en ontwikkelen in de glastuinbouw. Er zullen er nog meer gaan volgen!