nieuws

Nieuws

Nieuwe cursus ''Operationeel tuinbouwmanager''

nieuwe-cursus-operationeel-tuinbouwmanager
22 november 2016

Lentiz heeft samen met Kas groeit een nieuwe cursus “Operationeel tuinbouwmanager” ontwikkeld. Deze cursus is gericht op de teamleider en meewerkend voorman die zich verder wil ontwikkelen tot allround middenkader.

 

In de cursus komen onder andere de onderdelen leidinggeven, financieel bewustzijn, projectmanagement en Lean management naar voren. De bijeenkomsten zijn allemaal zeer praktisch ingevuld door deskundige docenten en de kennis is direct toepasbaar in de praktijk. Heb je al een cursus leidinggeven gevolgd maar wel interesse in de andere onderdelen dan is vrijstelling voor dit onderdeel mogelijk.

 

De opleiding start 24 januari 2017 tijdstip 16:00 – 20:00 en bestaat uit 20 bijeenkomsten. Voor de folder klik hier. De kosten voor opleiding bedragen € 2.495,= exclusief BTW. Voor medewerkers die vallen onder de cao glastuinbouw kunt u maximaal € 1.000,= subsidie aanvragen.

 

Meer weten, 15 december om 15:00 uur organiseert Lentiz een voorlichting over deze opleiding bij de Demokwekerij. Aanmelden voor deze voorlichting stuur een mail naar sroording@lentiz.nl