nieuws

Nieuws

Nieuw: E-learning Plantfysiologie

nieuw-e-learning-plantfysiologie
14 maart 2017

Wil je meer weten over de processen die plaatsvinden in de plant en welke factoren hierop van invloed zijn? Maar wil jezelf de regie wanneer je hiermee aan de slag gaat. Volg dan nu de online cursus Plantfysiologie van Citaverde bedrijfsopleidingen.

 

De cursus bestaat uit 5 thema's:

  • Anatomie en morfologie
  • Diffusie en osmose
  • Groei en ontwikkeling
  • Fotosynthese en verbranding
  • Voeding en wateropname

 

Zelfstandig doorloop je online de theorie. De theorie wordt aangevuld met vakartikelen, animaties en filmpjes. Per onderwerp maak je opdrachten deze lever je in en worden beoordeelt en je ontvangt een terugkoppeling door de begeleider. Bij de cursus hoort ook dat de docent één keer op bedrijfsbezoek om nog eventuele vragen door te nemen en de theorie verder uit te diepen. De cursus wordt afgesloten met een toets. De cursus is geschikt voor medewerkers in de tuinbouw die meer willen weten over de groei van een plant.

 

De kosten voor de cursus bedragen € 680,=* excl. BTW. Voor de cursus kan een subsidie worden aangevraagd van 50% bij Colland als een medewerker valt onder de cao glastuinbouw. 

 

Ook op zoek naar een cursus? Vraag advies bij Jolanda Rosloot opleidingsmanager Kas groeit. J.rosloot@kasgroeit.nl tel: 06-30108092

 

* Als het bedrijfsbezoek plaatsvindt buiten de regio van Zuid-oost Nederland worden er extra reiskosten van de docent in rekening gebracht.