nieuws

Nieuws

Mis het niet: hoe krijg je wendbare medewerkers?

mis-het-niet-hoe-krijg-je-wendbare-medewerkers
23 december 2016

Kas groeit Kick-off meeting: ‘Is een por voldoende’?

Voor bedrijven in sector glastuinbouw in regio Noord-Holland organiseert Kas groeit 12 januari een bijeenkomst met als onderwerp “hoe krijg je wendbare en flexibele medewerkers”.

 

De arbeidsmarkt verandert: dit tijdperk van extreem versnellende innovatie vraagt om flexibele, wendbare organisaties. Medewerkers zijn vaak honkvast; de meesten houden van de goede werksfeer, routine en zekerheid in hun werk. Vraag en het aanbod van arbeid match niet altijd meer met elkaar. Wat kun jezelf doen om ‘flexibele’ wendbare medewerkers te krijgen? Hoe krijg je de medewerker aan de slag met zijn eigen loopbaanontwikkeling? 

 

Inleiding door Evert Hatzmann

Duurzame Inzetbaarheid was tot op heden vooral een containerbegrip. Inmiddels zijn er in Nederland succesvolle casussen uitgerold voor branches en organisaties. Evert Hatzmann neemt je in de sessie “Werken aan Leuk Werk” mee in een aantal gerealiseerde Duurzame Inzetbaarheidsprojecten.

 

Workshop loopbaancafé

Kas groeit heeft ervaring in het organiseren van loopbaancafé bij glastuinbouwbedrijven. Dit is het eerste stapje om medewerkers bewuster te maken om aan de slag te gaan met hun eigen loopbaan. Het resultaat is dat de eerste kandidaten in gesprek zijn gegaan met hun leidinggevende over hun inzetbaarheid, zich hebben aangemeld voor een loopbaanvoucher of aan de slag gegaan met een opleiding. Tijdens deze workshop maak je kennis met het loopbaancafé, die je in-company op je eigen bedrijf kunt organiseren.

 

Workshop leidinggevenden

Als je aan de slag gaat met duurzame inzetbaarheid is het van belang dat het breed gedragen wordt in je eigen organisatie. De rol van de leidinggevenden is hierin groot. Tijdens deze workshop wordt duidelijk wat deze persoon hieraan kan doen!

 

Wanneer?

12 januari a.s. Hotel Restaurant Jules, Gildestraat 2, 1704 AG Heerhugowaard

 

Kijk voor het volledige programma Kick-off meeting: ‘Is een por voldoende’  Meld je hier aan.