Nieuws

Masterclass Brancheopleiding terugkijken?

6 september 2021

Op 31 augustus hebben we tijdens een Online Masterclass informatie gedeeld over de Brancheopleiding Glastuinbouw die zowel voor werknemers als werkgevers/leidinggevenden interessant is. De volgende lichting van de Brancheopleiding start op 29 oktober. Iets voor jou?

Wil jij je ontwikkelen op het gebied van Bedrijfsvoering of Teelt binnen de Glastuinbouw? Goed gekwalificeerde medewerkers die meegroeien met de veranderingen binnen de sector en hun bedrijf zijn van groot belang. De brancheopleiding is een modulaire opleiding die speciaal is opgezet voor medewerkers die zich willen ontwikkelen naar een hoger niveau binnen het glastuinbouwbedrijf waar ze werken. 

Omdat per bedrijf en medewerker de vraag zo verschilt, is het lastig om zomaar een passende opleiding aan te wijzen. De brancheopleiding is praktijkgericht omdat er gebruik wordt gemaakt van vraagstukken uit het bedrijf. De opleiding duurt gemiddeld twee jaar en is verdeeld over vier blokken. Er is keuze uit twee richtingen: Bedrijfsvoering en Teelt.

Nu terugkijken!

De masterclass vond plaats op 31 augustus 2021 om 11.00 uur. Je kunt hem hier op je gemak terugkijken.

 

Meer informatie en opgeven voor de Brancheopleiding!

Wil je meer masterclasses terugzien? Kijk op de pagina Online Masterclasses