nieuws

Nieuws

Loopbaanjeuk

loopbaanjeuk
31 augustus 2017

 

Het aantal banen neemt in 2017 en 2018 nog verder toe, de kans op een vaste baan wordt weer groter (bron: UWV). Dat is zeer goed nieuws. Door de crisis zijn medewerkers uit veiligheid blijven zitten op een functie waar ze misschien al zijn uitgegroeid. Medewerkers krijgen nu de ‘loopbaankriebels’. Zij zien nu hun kansen toenemen.

 

Maar hoe kijk je er als werkgever tegen aan? Door nieuwe werkzaamheden aan te gaan leer je als medewerker weer nieuwe dingen. Maar als werkgever raak je liever niet je medewerkers kwijt en wil je ze graag aan je binden. Maar hoe maak je het werk voor deze medewerkers uitdagender en zorg je ervoor dat ze blijven?

 

Vaak is er in je eigen organisatie meer mogelijk dan jezelf denkt. Welke werkzaamheden zou jezelf meer uit handen kunnen geven?  Is het mogelijk om tot een andere taakverdeling te komen of kunnen werkzaamheden meer gewisseld worden? En wat zijn de interesses van de medewerkers? Wees je medewerkers voor. Breng samen met ‘Kasgroeit’ in kaart wat er speelt en waar behoefte aan is. De opleidingsmanagers van Kas groeit kunnen je verder helpen. Neem contact op met a.postma@kasgroeit.nl of 06 301 082 36.