nieuws

Nieuws

Laat medewerkers hun loopbaan checken

laat-medewerkers-hun-loopbaan-checken
15 augustus 2017

Kas groeit biedt medewerkers die werkzaam zijn in de glastuinbouw de mogelijkheid aan om op dinsdag  19 of donderdag 21 september 2017 kennis te maken met professionele loopbaancoaches. Daarna kunnen de medewerkers zelf beslissen of ze een gratis kortlopend traject willen doorlopen.

 

Medewerkers kunnen een gesprek aanvragen van een half uur om te checken of een loopbaancoach iets voor hun kan betekenen. Het gaat om de bewustwording: wat zijn de mogelijkheden of mogelijk hebben ze al een specifieke vraag en willen ze meer weten over het traject.

 

Organisaties die goed zorgen voor hun medewerkers plukken daar vaak ook direct de vruchten van. Aandacht voor loopbaanontwikkeling versterkt de betrokkenheid en zorgt voor meer werkplezier. Kas groeit heeft nog ruim 100 gratis loopbaanvouchers voor een loopbaantraject beschikbaar. Medewerkers zijn vaak niet op de hoogte van deze mogelijkheid.

 

Maak medewerkers bewust van deze mogelijkheid. Meer informatie over ‘check je loopbaan’ is te vinden op de website van Kasgroeit/checkjeloopbaan.