nieuws

Nieuws

Kom ook naar onze cursusmarkt!

Kom ook naar onze cursusmarkt!
22 januari 2020

Dit jaar organiseren we de cursusmarkt Sterk in je werk op 19 maart in Naaldwijk en 9 april in Venlo! Op deze cursusmarkt kun je naast gesprekken met opleiders over de cursussen en opleidingen verschillende workshops volgen, speeddates hebben met onze adviseurs en loopbaanadvies krijgen.

Wil je graag dat jouw bedrijf meegroeit met de nieuwste ontwikkelingen in jouw sector? Heb je de behoefte om de leidinggevende skills binnen je organisatie te verbeteren? Of wil je misschien de medewerkers meer aan jouw organisatie binden door meer mogelijkheden te bieden voor leren en ontwikkelen?

Meld jezelf of jouw medewerkers dan aan voor onze gratis cursusmarkt Sterk in je werk. Dé ideale gelegenheid om een opleidingsplan voor je organisatie te maken en te ervaren welke cursusaanbieders het beste bij jouw medewerkers passen. Op de cursusmarkt kun je cursussen of loopbaanadviseurs vergelijken, de sfeer en inhoud ervaren en vragen stellen aan opleiders en loopbaanadviseurs. Je kunt een 10 minuten gesprek aanvragen met de adviseurs opleiding en ontwikkeling van Kasgroeit. Daarnaast bieden we een viertal interessante workshops aan die je helpen bij je oriëntatie. Mis deze kans dus niet en meld je meteen aan.

De cursusmarkt vindt plaats op de volgende data:

 • Donderdag 19 maart 2020 World Horticenter in Naaldwijk. 
 • Vrijdag 9 april 2020 Villa Flora in Venlo. 

Wij zorgen voor een eenvoudige maar gezonde warme maaltijd.

Ontdek!

De workshops duren 45 minuten en voor een aantal workshops zijn meerdere rondes:

 1. Sterk in je werk: Waar wil je naartoe in je werk en wat is daarvoor nodig? Hoe neem je de regie? De do's en don't van in gesprek gaan met je leidinggevende.
  Doelgroep: Alle werknemers in de glastuinbouw.

 2. Robotisering en veilig werken: Welke impact hebben de huidige technologische ontwikkelingen op veilig en gezond werken? Er komt steeds meer technologie op het bedrijf. Bij onvoldoende kennis kan de veiligheid op de werkvloer terug lopen. Hoe kun jij je collega’s bewust maken van de risico’s?
  Doelgroep: Technici, leidinggevenden en P&Oers in de tuinbouw

 3. P&O in ontwikkeling: Hoe kan je de trends op gebied van leren en veranderen inzetten binnen jouw bedrijf? Je maakt kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van lerende organisaties.
  Doelgroep: Personeel en organisatie, bedrijfsleiders en werkgevers

 4. Rondleiding: Teeltinnovaties World Horti Center / Villa Flora: Je maakt kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van teelt en technologie.
  Doelgroep: Teeltmedewerkers, meewerkend voormannen, teeltspecialisten en andere geïnteresseerden.

Er kunnen maximaal 20 deelnemers per workshop deelnemen. Bij overschrijding wordt er een tweede ronde georganiseerd. Wil je alleen de cursusmarkt bezoeken en heb je geen tijd voor de workshops? Dat kan uiteraard ook!

Programma

 • 15.00 uur: Start cursusmarkt: Sterk in je werk (inloop mogelijk tot 19.00)
 • 15.35 uur: Eerste workshop ronde
 • 16.35 uur: Tweede workshop ronde
 • 17.30 uur: Borrel & kleine versnapering
 • 19:30 uur: Afsluiting

Let op: Je hoeft natuurlijk geen workshop te volgen en kunt ook gewoon alleen even naar de cursusmarkt komen! Mocht je dus niet zoveel tijd hebben, geef je dan alleen op voor de cursusmarkt en loop binnen!

Aanmelden

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via 088 329 20 70 of info@kasgroeit.nl.