Nieuws

Kijk de masterclass over het vinden van stagiaires terug!

Kijk de masterclass over het vinden van stagiaires terug!
7 juni 2021

Op 1 juni 2021 om 11:00 uur gingen Anneke Postma en Martijn van Velzen van Kasgroeit in gesprek over het vinden van de juiste stagiair.

Hoe kom je tot de juiste match?

Overweeg je om een stagiair aan te nemen? Bijvoorbeeld om de student een leerzame en leuke werkervaring op te laten doen. Of anderzijds heb je interessant onderzoek dat je de student wilt laten uitvoeren. Dan is het goed om na te denken hoe je de stage aantrekkelijk maakt en hoe je in contact komt met de juiste stagiair? Veel jongeren zoeken een leuke en vooral leerzame stageplaats maar weten de weg naar de glastuinbouw niet altijd te vinden. Wat vinden zij belangrijk? En hoe kom je tot de juiste match?

Leercultuur

Stagiairs kunnen een positieve bijdrage leveren aan de leercultuur op je bedrijf. Medewerkers leren door een te student begeleiden en studenten brengen vaak frisse ideeën mee. Het zorgt voor beweging op je bedrijf. Maar bovenal stagiairs zijn de medewerkers van de toekomst, dus rede genoeg om ze enthousiast te maken over onze mooie sector!

Deze online masterclass is een serie van twee: op 7 september geven we de online masterclass: Hoe begeleidt je een stagiair?

Kijk de masterclass van 1 juni terug!

Voor meer informatie en hulp bij het vinden van stagiaires, bekijk de pagina over stages voor werkgevers of neem contact met ons op!

Voor alle info voor stagiaires kun je verwijzen naar onze stagepagina voor studenten.