Nieuws

Kies voor jouw ontwikkeling met NL Leert door

Kies voor jouw ontwikkeling met NL Leert door
21 augustus 2020

Je wilt iets meer, iets anders, iets nieuws? Maak dan gebruik van een kostenloos ontwikkeltraject via het overheidsproject NL Leert door. Dit geeft jou inzicht in je kansen op de arbeidsmarkt. Wij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden in de glastuinbouw en helpen je graag verder!

Blijf je ontwikkelen

Het werk verandert continu, dus is het voor jouw toekomst belangrijk dat je up-to-date blijft qua kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijf je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar, juist in tijden van onzekerheid. De overheid biedt met het initiatief ‘NL Leert Door’ vanaf begin augustus 2020 de mogelijkheid om kosteloos een ontwikkeltraject te volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Die geeft jou inzicht in je kansen op de arbeidsmarkt, helpt je zo nodig bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of geeft je tips bij het zoeken en solliciteren naar ander werk.

Hoe werkt het precies?

Tijdens een aantal gesprekken met jouw loopbaanadviseur komen je persoonlijke kwaliteiten, behoeften en zorgen aan de orde. Alles wat wordt besproken is uiteraard vertrouwelijk en blijft tussen jou en de loopbaanadviseur. In het ontwikkeladvies staan jouw toekomstplannen en groei centraal. Het laat zien waar je kansen op de arbeidsmarkt liggen, waar jij je nog kunt ontwikkelen en hoe je jouw werk leuk kunt houden. Nu en in de toekomst!

Specifiek voor de glastuinbouw

De glastuinbouw biedt veel kansen om te groeien en ontwikkelen. Je wilt iets meer, iets anders, iets nieuws. Heel goed! Kasgroeit helpt je graag om uit te vinden wat bij je past en welke weg voor jou de beste is. Stel je vragen aan onze Adviseurs Opleiding & Ontwikkeling, zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden in de glastuinbouw en helpen je graag verder!

Brancheopleiding Glastuinbouw

Wil jij je ontwikkelen in de glastuinbouw als leidinggevende op het gebied van bedrijfsvoering of teelt, dan is de brancheopleiding glastuinbouw wellicht iets voor jou. Kasgroeit biedt in samenwerking met InHolland Academy deze tweejarige opleiding aan om goed gekwalificeerde medewerkers mee te laten groeien met de veranderingen in de sector. Ook voor mensen van buiten de sector met minimaal 3 jaar relevante werkervaring en een goede beheersing van de Nederlandse taal biedt deze opleiding mogelijkheden in de glastuinbouw. Wij vertellen je graag meer!

MEER WETEN over de brancheopleiding glastuinbouw?

Meld je aan voor het WEBINAR op 8 september en stel je vraag.