nieuws

Nieuws

Kies met Kas

kies-met-kas
26 april 2016

Hoe help je jouw werknemers kiezen als ze een cursus willen volgen? Kas groeit helpt je hierbij. Om werknemers te helpen in het maken van de keuze voor een cursus organiseren we de komende maanden de campagne Kies met Kas’’.

 

Helpen kiezen

Werknemers hebben vaak nog wel een zetje nodig van hun werkgever bij het kiezen van de juiste opleiding of cursus. Vanuit functioneringsgesprekken volgen meestal de punten die nog verder ontwikkeld kunnen worden. Praten hierover met jouw werknemers, ze op weg helpen, verschillende cursussen voorleggen, helpt dus.

 

Opleidingsadvies

Soms hebben werknemers een extra zetje nodig. Dan kun je de hulp inschakelen van Kas groeit. Wij brengen in beeld wat een werknemer al goed beheerst en waar zijn of haar talenten liggen. Mogelijk mist hij/zij bepaalde kennis en vaardigheden om het werk goed te doen of misschien wil deze werknemer doorgroeien of een andere functie bekleden. Wij inventariseren de ontwikkelbehoefte en bekijken onafhankelijk welke cursus/opleiding hierbij past.

 

Kas Cursus Markt

Op 30 juni organiseert Kas groeit, als onderdeel van de campagne “Kies met Kas” de Kas Cursus Markt. Opleiders presenteren hun aanbod voor het nieuwe cursusseizoen. Extra aandacht wordt er besteed aan de nieuwe cursussen. Werknemers kunnen zich opgeven voor persoonlijk opleidingsadvies. Deze dag is interessant voor ondernemers, P&O-ers en werknemers in de glastuinbouw. Dus noteer de datum alvast in jouw agenda en attendeer je werknemers op deze datum, 30 juni.