nieuws

Nieuws

Kick off GoGo Greenhouse 15 juni

Kick off GoGo Greenhouse 15 juni
28 mei 2019

Op 15 juni vindt de Kick Off van het project Go Go Greenhouse plaats in het Westland. Deelnemende ondernemers gaan in gesprek met scholieren over de glastuinbouw, leiden ze rond en vertellen met passie over hun vak. Met GoGo Greenhouse wil de Westlandse glastuinbouw jongeren met een bijbaan in de kas een compleet beeld geven van de sector.

Onderzoek
Onderzoek laat zien dat veel jongeren de sector verlaten en niet meer terugkomen. De reden blijkt in veel gevallen een eenzijdig beeld van wat de sector of het bedrijf te bieden heeft. Dit terwijl juist door schaalvergroting, specialisatie en internationalisering een enorme diversiteit aan nieuwe functies is ontstaan, zoals in biologie, marketing, logistiek, ICT en internationale zaken. Glastuinbouw Nederland start, met financiële ondersteuning vanuit Colland, de campagne Go Go Greenhouse om het beeld van jongeren te veranderen en een bijdrage te leveren aan het imago van de glastuinbouwsector.

Aanmelden

Glastuinbouw Nederland zoekt nog Westlandse ondernemers die op zaterdagochtend 15 juni mee willen doen aan de kick-off van Go Go Greenhouse. Je kunt je nog opgeven! Glastuinbouw Nederland ondersteunt bedrijven bij hun deelname. Zij reiken materiaal aan en geven instructies voor het programma. 

Heb jij interesse om mee te doen aan de Kick Off van Go Go Greenhouse? Stuur dan voor 31 mei 2019 een mailtje naar gogogreenhouse@glastuinbouwnederland.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Agnes van den Berg, projectleider Go Go Greenhouse, telefoon 06-28889234

We zullen veel publiciteit creëren rondom de Kick Off in de vorm van vlogs, persberichten en berichten op het Instagram-account van Go Go Greenhouse.