nieuws

Nieuws

Kas groeit gratis bijeenkomst: leiding geven in de 21ste eeuw

kas-groeit-gratis-bijeenkomst-leiding-geven-in-de-21ste-eeuw
27 maart 2017

Het leiderschap van nu is meer dan instructies geven, het gaat om de bewustwording en ontwikkeling van werknemers. Een leider is in staat een veilige leeromgeving voor anderen te creëren; een omgeving waarin iemand kan groeien en optimaal functioneren. Het vertrouwen dat een leider creëert is essentieel voor het goed functioneren van werknemers. Daarvoor zijn andere competenties nodig.

 

Wil je weten wat voor leider dat is en hoe je zo’n leider kunt worden? 

Kom dan naar de workshop donderdag 1 juni bij de Demokwekerij in Honselersdijk. Start 13.30 uur. Centraal op het programma staat de workshop van Frank Jeene:

 

“Als je gelooft dat het echte kapitaal in je medewerkers zit en dat je ieders talenten beter tot zijn recht wil laten komen. Dat je zijn/haar ontwikkeling centraal wil stellen om er voor te zorgen dat hij/zij slaagt en succesvol is. Het slagen van de medewerkers is immers het slagen van de organisatie.

 

Je hebt wel een idee, maar je weet niet hoe je dit exact kunt bereiken? Dan gaat deze workshop je inzicht verschaffen hoe je dit kunt realiseren. Vanuit het ABC model en jouw Drive gaan we kijken naar de verschillende rollen die een leidinggevende in de 21eeeuw zou moeten beheersen. Dit gaan we doen op interactieve wijze”.

 

Interesse, meer informatie over het programma vind je hier en meld je aan!


 

Dit project wordt gefinancierd door het Colland Arbeidsmarktfonds en ESF Duurzame Inzetbaarheid subsidie.