nieuws

Nieuws

Is de BBL-opleiding Assistent bedrijfsleider geschikt voor jou?

is-de-bbl-opleiding-assistent-bedrijfsleider-geschikt-voor-jou
21 mei 2015

Wil je graag doorgroeien binnen het bedrijf ?

Heb extra kennis en vaardigheden nodig?

Wil je werken en leren combineren?

Wil je een MBO-diploma?

 

Als je 1 van deze vragen met Ja beantwoord is de BBL-opleiding Assistent bedrijfsleider geschikt voor jouw. Lentiz biedt dit jaar voor de vijfde keer de succesvolle MBO-opleiding assistent Bedrijfsleider aan. Deze opleiding is gericht op medewerkers in de glastuinbouw die al een aantal jaren werkzaam zijn in de praktijk maar niet beschikken over een diploma op MBO niveau. Met deze opleiding heb je een mooie basis om door te groeien.

 

Omdat de deelnemers meer werkervaring hebben is deze opleiding naast de vakken teelt en productie, organisatie van arbeid en Nederlands uitgebreid met vakken zoals leidinggeven, het nieuwe telen, techniek, klimaatregeling ect.

 

De opleiding is op MBO-niveau 3, duurt 2 jaar waarbij je 1 dag per week naar school gaat. Vanuit deze opleiding is het mogelijk om deel te nemen aan bijvoorbeeld de opleiding voor teeltspecialist gevorderd.

 

Wij zien dat deze opleiding goed aansluit op werknemers die al langere tijd werkzaam zijn in de glastuinbouw en een stap willen zetten in hun carrière en hiervoor moeten beschikken over meer kennis en vaardigheden.

 

De kosten voor de opleiding bedragen € 1.650 per schooljaar. Je werkgever kan gebruik maken van verschillende subsidies om de opleiding te bekostigen. O.a. de subsidieregeling praktijkleren en Colland.