Nieuws

Inspiratiedag: Kies je workshop!

Inspiratiedag: Kies je workshop!
11 mei 2021

Op welk gebied wil jij je graag ontwikkelen? Tijdens de Kasgroeit Online Inspiratiedag op 10 juni kun je workshops volgen op het gebied van leidinggeven, teelt, taal en persoonlijke ontwikkeling. De workshops worden tussen 14:30 en 19:00 uur gratis aangeboden en zijn bedoeld voor medewerkers uit de glastuinbouw die zich graag verder willen ontwikkelen.

Bekijk hieronder welke workshop je allemaal kunt volgen. Heb jij interesse in een (of meer) van de onderwerpen? Meld je dan vandaag nog aan! (voor ze vol zitten)

Workshops: 

 • Je talenten ontdekken en inzetten (James):
  Ga op zoek naar jouw talenten en maak een plan hoe je deze nog beter in kunt zetten in jouw werk. 
 • De impact van autonoom en data driven telen op je bedrijf (Blue Radix):
  Hoe werkt data driven telen en welke impact heeft deze innovatie op de functies in jouw bedrijf?
 • Activeren van overleg (2knowhow):
  Leidinggevenden krijgen handvatten om hun overleggen te activeren voor meer interactie in het team.
 • Vlammen zonder afbranden (Stigas):
  Wat is stress, hoe blijf je in balans, waar krijg je energie van en wat vreet juist energie? Aan het eind van de workshop ga je naar huis met concrete handvatten en tips om hier ook echt iets mee te doen.
 • De efficiëntie van biologische gewasbescherming vergroten (Koppert Biological Systems):
  Efficiënte monitoring is heel belangrijk om biologische bestrijding en geïntegreerde gewasbescherming te doen slagen. Koppert neemt je mee in deze ontwikkelingen.
 • Werken met Internationale werknemers (Glastuinbouw Nederland):
  Er zijn nog veel mogelijkheden, op het gebied van binden en boeien, om de samenwerking met Internationale werknemers te verbeteren.
 • Leren op de werkplek, een betere leeromgeving is er niet (Inholland):
  In deze workshop kijken we naar de werkplek als leeromgeving. Wat zijn de ingrediënten om je succesvol te ontwikkelen als professional op je werkplek? 
 • Taal op de werkvloer (EBC):
  Deze workshop is een inleiding naar taalscholing op de werkvloer. Hoe pak je het aan? Wat zijn de do’s and don’ts. Zijn er subsidies voor taalscholing en hoe motiveer je je medewerkers?
 • Leiderschap: Tips om toe te passen (CBT):
  In deze workshop krijg je tips over hoe je effectief feedback kunt geven en ontvangen, over het toepassen van gesprekstechnieken die de communicatie met medewerkers kan verbeteren en we kijken hoe je kunt omgaan met conflicten.
 • ‘Just in Time’ methode (CBT Logistiek):
  In deze workshop kijken we naar de ‘Just in time methode’, het beheren van je voorraad, de registratie en het voorkomen van verspilling.
 • Toekomstig bestendig telen (Zone.College):
  In deze workshop gaan we aan de hand van een aantal praktijkcases in gesprek om te kijken we samen de volgende stap kunnen zetten op het gebied van duurzaamheid.
 • Maatwerk taaltraining in de kas (Iber Lengua):
  In deze interactieve workshop informeren we jou over onze taaltrainingsmethode die toegespitst is op de wensen van de klant, de functie en het vakjargon in de kas.
 • Watergift en verdamping (Lentiz):
  In deze workshop bekijken we de verdamping van de plant en de sturing van de teelt hierin. Wat bepaald de verdamping en hoe kun je hierop inspelen?
 • Effect van licht op de plantengroei in de kas (HAS):
  Tijdens deze workshop staan we stil bij het effect van licht op een plant, zowel in de kas als in een Vertical Farm.

Meer informatie

Op de pagina van de Inspiratiedag vind je meer informatie over de inhoud van de workshops.

Aanmelden