nieuws

Nieuws

Individuele opleidingsadviezen bij Kas groeit

individuele-opleidingsadviezen-bij-kas-groeit
6 juli 2016

“Je hebt me enthousiast gemaakt voor deze cursus”. Dit was één van de reacties na de individuele opleidingsadviezen die Kas groeit voerde tijdens de Kas Cursus Markt. Deelnemers van de markt konden zich hiervoor opgeven. Veel verschillende vragen passeerden de revue.Eén van de vragen was: “Het zit eraan te komen dat ik de komende tijd meer verantwoordelijkheden over de teelt krijg. Degene die dat nu doet gaat met pensioen. Welke teeltcursus past bij mij?”. Een andere vraag was: “Ik wil beter leren delegeren, welke cursus leidinggeven kan ik het beste volgen?”.

 

De drie opleidingsmanagers van Kas groeit inventariseerden de leerbehoefte van de mensen die zich hadden opgegeven. En verwezen deze werknemers direct door naar een passende opleider die op de markt aanwezig was.

 

Het was goed om te zien dat er zoveel belangstelling voor was. Dit onderdeel houden we er zeker in voor volgende edities van de Kas Cursus Markt.

 

Hebben jouw werknemers eerder hulp nodig bij het formuleren van hun leerbehoefte en het kiezen van de juiste cursus? Maak een afspraak met één van onze opleidingsmanagers