nieuws

Nieuws

HortiHeroes Arena: NEW BUSINESS MODELS

hortiheroes-arena-new-business-models
7 mei 2018

Inspirerende sprekers vertellen u, op woensdag 9 mei 2018, over de nut en noodzaak van telkens vernieuwde business modelen. Ze vertellen over hun eigen verandering en het daarbij behorende succes.

 

"No new results from old ways"

Bij een grote droom en ambitie richting de toekomst, is het noodzakelijk om nieuwe business modellen te adopteren, samen te werken met innovatieve startups en meer in deeleconomieën te denken. Judy Schnitger - Zwinkels van Nestlé zal vertellen wat het succes is geweest van die nieuwe business modellen, samenwerkingen met startups en wat diezelfde methodiek kan opleveren voor tuinbouwsector. Ook het samenwerken in food & flower industry waardoor Nederland zich als een multinational kan positioneren wereldwijd, staat centraal in haar verhaal.

 

En als we het dan hebben over samenwerken, deeleconomie of share economy, dan moeten we ook denken aan bijzondere platformen en business modellen zoals die van Peerby. Daan Weddepohl, de oprichter van Peerby, vertelt hoe nieuwe business modellen essentieel zijn en doet dat aan de hand van zijn eigen voorbeeld, Peerby. Een platform die huren van de buren mogelijk maakt en men dus niet allemaal meer nutteloze dingen hoeft aan te schaffen die je maar een keer gebruikt. 

 

Ook zijn er verschillende partijen gevraagd om hun nieuwe business model zichtbaar te maken en met de bezoekers te delen, voor het event, in de pauze en bij de netwerkborrel. Denk bijvoorbeeld aan de SuitTruck die ter plekke een maatpak opmeet in hun mobiele kleermakersatelier. Hip snel en goed beslagen ten ijs komen is daar het motto. Je kunt dus ook echt een nieuw maatpak bestellen!

 

Kom langs en laat u inspireren om groot dromen om te zetten in groot doen!

9 mei World Horti Center Naaldwijk van 16:00 - 19:00 uur.

 

Aanmelden