nieuws

Nieuws

Heb je de indruk dat jouw medewerkers vaak in hun werk worden afgeleid?

heb-je-de-indruk-dat-jouw-medewerkers-vaak-in-hun-werk-worden-afgeleid
18 februari 2016

Tijdens workshop: “Onderbrekingen en afleiding de baas” worden tips aangedragen om de eigen efficiëntie te verhogen. Stimuleer je medewerkers om naar deze bijeenkomst te gaan!

De workshop wordt op een eenvoudige maar vooral leuke manier gebracht met Achterhoekse humor. Er worden geen rollenspellen gespeeld, eigen inzet bestaat uit invuloefeningen die medewerkers stimuleren om over hun eigen werk na te denken.

De workshop vindt plaats donderdag 17 maart van 15:00 tot 17:00 uur bij de Demokwekerij in Honselersdijk en deelname is gratis.

 

Workshop: Onderbrekingen de baas

Onderbrekingen en afleiding zijn aan de orde van de dag. Telefoon, email, whats app, collega’s, leidinggevenden met een ‘spoedje’,... Best lastig om gefocust te blijven en de taken af te ronden. En precies daarover gaat deze workshop!

In de workshop bieden we de medewerkers hele praktische en handige oplossingen waardoor men met plezier blijft werken. En naast fun krijg je ook nog eens meer gedaan in minder tijd.

Doelgroep: teeltmedewerker, meewerkend voorman, bedrijfsleider, teeltspecialist, etc., iedereen in de glastuinbouw die te vaak van zijn werk wordt gehouden. Deelname is kosteloos.

Deelnemen? Geef ze hier op.

  

De workshop zelf: Praktisch – Fun en Concrete tips

  • Wat is effectief werken
  • Een nieuwe kijk op onderbrekingen, interrupties en afleidingen
  • De allergrootste afleider ben jij- Hoe zit dat dan?
  • Invloed uitoefenen op je collega’s- Je eigen rol
  • Concentratie in een omgeving boordevol afleidingen

Na het volgen van de workshop zijn er verschillende follow up mogelijkheden. Je krijgt in ieder geval een 6 tal coach-mails met concrete tips. Het effect hiervan is groot.

De workshop wordt verzorgd door Martin van Limbeek, directeur van “Het effectieve werken”.

Vragen? Neem contact op met Anneke Postma, opleidingsmanager Kas groeit, 06 – 301 082 36 of info@kasgroeit.nl.