nieuws

Nieuws

HAS Hogeschool haalt gemiddeld een 9,5

has-hogeschool-haalt-gemiddeld-een-95
16 februari 2017

“De trainers zijn echte professionals. Ze komen zelf uit de praktijk en zijn helemaal up-to-date met hun kennis.”

HAS Hogeschool heeft een prachtige hoge score gehaald als het gaat om de kwaliteit van haar bedrijfsopleidingen. Uit het tweejaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek dat Cedeo houdt onder cursisten kwam een gemiddeld resultaat van een 9,7 voor de open inschrijvingscursussen en een 9,4 voor de maatwerkcursussen. De uitslag van het onderzoek was nog nooit eerder zo hoog. Daarmee heeft de HAS de Cedeo-erkenning weer voor 2 jaar binnen. Deze erkenning is een belangrijk keurmerk om de kwaliteit van de cursussen aan te tonen. 2 jaar geleden waren de scores een 8.8 en een 8.9, er is dus sprake van een significante stijging.

 

Tevreden over de inhoud

Er zijn meerdere redenen waarom de score zo hoog is: zo is de prijskwaliteitverhouding volgens de cursisten goed, valt het persoonlijke contact goed in de smaak, is het gebouw van de HAS een prettige omgeving om les te krijgen en is de organisatie van de opleidingen strak op orde. Maar het meest belangrijke vinden de cursisten toch de inhoud en de kwaliteit van de docenten. Daar zijn ze vooral heel tevreden over. “Er wordt een duidelijke verbinding met de praktijk gemaakt. Dat maakt de kennis uit de training direct bruikbaar”, was een reactie van een ondervraagde. En: “De trainers zijn echte professionals. Ze komen zelf uit de praktijk en zijn helemaal up-to-date met hun kennis.”

 

Trots op het resultaat

“Ik ben enorm trots op alle HAS’ers die hier een bijdrage aan geleverd hebben. Een welverdiende waardering voor prachtig werk dat docenten doen naast lesgegeven in het reguliere onderwijs”, aldus Anouk van Rossum van HAS Hogeschool, verantwoordelijk voor de bedrijfsopleidingen.

 

800 instituten in Cedeo-bestand

Er zijn in Nederland duizenden opleidingsinstituten die een veelvoud aan maatwerk- en open opleidingen aanbieden. Om zicht te bieden op instituten die aantoonbaar naar tevredenheid van bedrijven en organisaties cursussen, trainingen , opleidingen, organisatieadvies of coaching hebben verzorgd, voert Cedeo klanttevredenheidsonderzoeken uit. Op dit moment zijn op deze wijze zo’n 800 instituten op basis van marktwaardering geselecteerd en in het Cedeo-bestand opgenomen.

 

Bekijk de bedrijfsopleidingen van HAS Hogeschool

Meer informatie over Cedeo