Nieuws

Groeien doe je in de glastuinbouw

Groeien doe je in de glastuinbouw
22 april 2021

Groeien is niet voor niets onderdeel van onze naam en waar we voor staan bij Kasgroeit. Groei van medewerkers in de sector is van belang voor het werkplezier. Vorig jaar hebben we de cursusmarkt i.v.m. corona niet door kunnen laten gaat. Inmiddels zijn we een jaar verder en wordt het hele event online georganiseerd. Dat gaat gebeuren op 10 juni, dus zet die datum vast in je agenda!

Online inspiratiedag

Op  10 juni kan iedereen die werkzaam is in de glastuinbouw deelnemen aan de online inspiratiedag ‘Groeien in je werk’. Tijdens deze dag bieden we medewerkers en bedrijven in de glastuinbouw de mogelijkheid om workshops te volgen en kennis te maken met opleiders in de sector of in gesprek te gaan met de adviseurs van Kasgroeit. Het grootte voordeel is dat iedereen kan deelnemen, we zijn niet beperkt door afstand en reistijd. Daarnaast biedt de online editie ook genoeg andere leuke mogelijkheden!

Een tipje van de sluier

Momenteel zijn we nog druk bezig met het opstellen van een interessant programma. Opleiders en loopbaancoaches zijn al enthousiast aan de slag met de invulling van inspirerende workshops. In deze blog mag ik al een tipje van de sluier oplichten. Er is een workshop over het ontdekken van je talenten en hoe je deze nog beter kan inzetten in je werk. Voor de telers onder ons is er een workshop over data-driven telen. Een ander onderwerp van een workshop is het voeren van een actief werkoverleg. En er komen nog meer workshops bij. Voor ieder wat wils.

Neem zelf regie in de eigen loopbaan

Technologische ontwikkelingen zoals robotisering en digitalisering hebben een grote impact
op hoe werk wordt uitgevoerd. De eisen die aan werkenden worden gesteld veranderen. Taken en
functies verdwijnen en nieuwe taken en functies ontstaan. Met de loopbaancoaches of adviseurs van Kasgroeit kun je in gesprek over de eigen loopbaan, nieuwe functies, doorgroeimogelijkheden of passende opleidingen. Wij geven een advies en helpen verder op weg.

Voor meer informatie over de inspiratiedag, ga naar onze website en hou onze socials de komende tijd in de gaten. Er zal steeds meer bekend worden over het programma.