nieuws

Nieuws

Greenport Campus en Flynth organiseren Masterclass Strategisch Ondernemerschap

20 februari 2013

Op dinsdag 26 februari is de eerste bijeenkomst van de nieuwe Masterclass Strategisch Ondernemerschap geïnitieerd door Greenport Campus en Flynth. Deze Masterclass is ontwikkeld voor ondernemers en directeuren van tuinbouwbedrijven, die bezig zijn met strategie, geïnteresseerd zijn in het opdoen en toepassen van nieuwe kennis en inzichten en die van én met collega-ondernemers willen leren.

De ontwikkelingen in de glastuinbouw gaan snel en vragen meer strategisch ondernemerschap van u. Flynth en Greenport Campus hebben deze Masterclass ontwikkeld om een impuls te geven aan het ondernemerschap in de glastuinbouw. Dit initiatief wordt ondersteund door LTO Groeiservice.

Op praktijkgerichte wijze gaan we aan de slag met de uitdagingen waar u als ondernemer in de glastuinbouw voor staat. U krijgt antwoord op de vraag wat deze uitdagingen voor uw situatie betekenen en welke richting u daarin kunt kiezen. In de Masterclass staat van en met elkaar leren centraal. De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers. U wordt aan het denken gezet en leert bewuste strategische keuzes te maken en de dagelijkse beslissingen in te passen in die strategische keuzes. Resultaat is dat de opgedane kennis, inzichten en vaardigheden worden uitgewerkt in concrete, uit te voeren acties, die u direct kunt toepassen in uw bedrijfssituatie.

Invulling programma

1. Strategische keuzes voor uw bedrijf

2. Marktpositionering en ketenintegratie

3. Toekomstbestendig financieel management

4. Innovatief ondernemerschap en samenwerken

5. Organisatie en uitvoering

6. Intervisie

Voor meer informatie ga naar www.flynth.nl/masterclass.