nieuws

Nieuws

Fluitend in de kas

fluitend-in-de-kas
27 september 2016

Als werkgever, HRM-er, MT-lid of bedrijfsleider wil je graag dat medewerkers flexibel en wendbaar zijn. Op deze manier blijven ze interessant voor jouw bedrijf en duurzaam inzetbaar. Het werk in de tuinbouw verandert namelijk snel. Denk maar aan de toenemende automatisering of Het Nieuwe Telen. Hoe blijft je als ondernemer of werknemer mee ontwikkelen? De nieuwe campagne van Kas groeit ‘Fluitend in de kas’ richt zich daarop.

 

De campagne zet erop in dat werknemers in de glastuinbouw elke dag met plezier naar hun werk gaan. Nu én in de toekomst. Werknemers die zich ontwikkelen en het beste uit zichzelf halen brengen het bedrijf verder. Ontwikkelen en veranderen kunnen zij echter niet alleen. Werkgevers en werknemers spelen allebei een rol.Loopbaanvoucher
Je kunt je werknemers wijzen op de mogelijkheid een loopbaanvoucher aan te vragen. Werknemers die onder de cao glastuinbouw vallen kunnen kosteloos een loopbaantraject volgen. Ze gaan aan de slag met vragen zoals; wie ben ik en wat kan ik en wat wil ik? Wil je hier meer over weten? Kom dan naar de gratis Kick-off bijeenkomstIs een ‘por’ voldoende? Loopbaanbegeleiding zorgt voor beweging in je bedrijf! 

 

Meld je aan voor deze Kick-off bijeenkomsten:

  • 1 december a.s. Demokwekerij
  • 8 december a.s. Regio Venlo
  • 12 januari a.s. Regio Noord-Holland