nieuws

Nieuws

Effectief instrueren in het Pools

effectief-instrueren-in-het-pools
13 november 2014

Lentiz| cursus & consult organiseert al een aantal jaren succesvol de training “Effectief Instrueren op de werkvloer”. Deze wordt nu ook in het Pools gegeven.
In Maasland start deze 1 december. Bij voldoende deelnemers start deze ook in de Bommelerwaard. Geef je voor deze regio voor 1 december op bij Mara Juckers via m.juckers@kasgroeit.nl. In Maasland wordt deze op 1, 8 en 15 december van 19.00 uur tot 22.00 uur gegeven.

 

Steeds vaker krijgen wij de vraag of deze cursus ook in het Pools gegeven kan worden vanwege het toenemende aantal Polen die als eerste aanspreekpunt, afdelings-of teamleider zijn aangesteld. De Nederlandse taal is in de uitvoering dan vaak een knelpunt.

Lentiz| cursus & consult heeft al eerder trainingen en opleidingen georganiseerd voor Poolssprekenden en komt nu ook aan dit verzoek tegemoet door op 1 december de training “Effectief Instrueren op de werkvloer” in het Pools te verzorgen.

Centraal in deze training staat het communiceren met medewerkers en bedrijfsleiding, het motiveren van medewerkers, het effectief feedback kunnen geven, het kunnen voeren van slecht-nieuws gesprekken en het oplossen van conflicten.

De training wordt door een Nederlandse en Poolse trainer uitgevoerd en is uiterst praktisch van aard.

Doelstelling is dat de Poolse teamleider beter zijn plaats kan pakken in het bedrijf en in staat is om effectief te communiceren met de medewerkers die hij/zij aan stuurt.

Bijgaand treft u een digitaleflyer in het Pools aan.

Folder in het Pools

Folder in het Nederlands