nieuws

Nieuws

Een sales en marketingtraining voor beter rendement

een-sales-en-marketingtraining-voor-beter-rendement
25 mei 2016

Tijdens een bedrijfsbezoek in de regio Gelderland kwam naar voren dat er belangstelling is voor een sales en marketing training. Hiermee zijn we aan de slag gegaan. In samenwerking met Lentiz | cursus en consult start op 20 september een interessante training voor deze regio.

 

Training Sales en Marketing
Als ondernemer ben je verantwoordelijk voor de verkoop van jouw product. Tips en trucs om succesvol  te zijn in het verkopen en onderhandelen komen daarbij goed van pas. Een goede relatie met de klant, het doorvragen naar behoeftes, zoeken naar alternatieve mogelijkheden en het kunnen aantonen van meerwaarde van het product vertalen zich al snel in een hoger omzet.

In deze training leer je hoe je slimme vragen kunt stellen, waarmee je inzicht krijgt in de werkelijke behoeften van de klant en een klant kunt overtuigen. Naast verkoop leer je ook meer over marketing. Je leert hoe je waarde gaat creëren voor je product. Hoe zet je een product in de markt?

 

Social Selling
Afhankelijk van de belangstelling kan er één cursusdag besteedt worden aan het thema “Social Selling”. Hoe verkoop je online je producten?

Lentiz cursus & consult biedt deze cursus aan. Meer info, klik op deze link. De locatie bij voorkeur op één van (of meerdere bedrijven) in de regio Nijmegen. De cursusdagen:

 

Data
De trainingsdagen zijn: 20 september 2016, 27 september 2016, 11 oktober 2016, 25 oktober 2016 en 8 november 2016.

Bij voorkeur van 16.00 – 20.00 uur, de tijd kan nog met elkaar worden afgestemd. (Deze training wordt ook in de regio Westland georganiseerd)

 

Kosten
De kosten bedragen per cursist  € 595,00 excl. BTW en cateringkosten. Minimale deelname 8 personen. De cursus wordt aangeboden door Lentiz cursus en consults. Hun voorwaarden zijn van toepassing.

 

Indien u nu (voor 4 juni a.s.) aangeeft dat u wil deelnemen, dan krijgt u 50% subsidie

Provincie Gelderland verstrekt subsidie aan bedrijven met een opleidingsplan. Deze opleiding kan meegenomen worden in het opleidingsplan mits op tijd aangevraagd. U krijgt dan 50% van de kosten vergoedt via de Provincie.

Belangstelling? Hier aanmelden

Wil je voor subsidie in aanmerking komen? Mail dan naar a.postma@kasgroeit.nl

Of bel voor vragen naar Anneke Postma, opleidingsmanager Kas groet, tel. 06-301 082 36.