nieuws

Nieuws

Cursus bedrijfsleider glastuinbouw

Opleiding in beeld: Cursus bedrijfsleider glastuinbouw
16 december 2019

Bedrijven worden steeds groter en complexer. Je moet verstand hebben van personeel, marketing, financiën en risico’s goed kunnen inschatten. Als bedrijfsleider wordt er steeds meer een beroep gedaan op je managementvaardigheden.

Om je als bedrijfsleider verder te ontwikkelen is de HAS Hogeschool gestart met een cursus speciaal voor bedrijfsleiders. De cursus Bedrijfsleider tuinbouw bestaat uit 8 plenaire bijeenkomsten, een persoonlijkheidstest en twee coachsessies. Je zult tijdens de opleiding aan de optimalisatie van jouw bedrijf gaan werken. Je werkt aan een eigen casus per module zodat je aan het einde van de opleiding diverse stappen hebt gemaakt in de verbetering van de bedrijfsvoering.

De bijeenkomsten worden verzorgd door ervaren en deskundige docenten van HAS Hogeschool, die thuis zijn in de tuinbouw en van gastdocenten die per onderwerp ingaan op de ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Daarnaast is er ruimte om ervaringen uit te wisselen met collega bedrijfsleiders. Deelnemer:

De cursus bedrijfsleider heeft me geholpen om een helikopterview te ontwikkelen over het bedrijf. Ik zie nu beter waar de knelpunten zitten en hoe we de bedrijfsvoering kunnen verbeteren.

Wil je ook deelnemen?

De Cursus Bedrijfsleider start 23 januari 2020. Als je belangstelling hebt, schrijf je dan snel in want er is nog beperkt plaats.

Wil je een opleidingsadvies neem dan contact op met Adviseur Opleiding, Ontwikkeling en HR Jolanda Rosloot.