nieuws

Nieuws

Campagne groeiende medewerkers, bloeiende bedrijven

campagne-groeiende-medewerkers-bloeiende-bedrijven
23 augustus 2018

Hoe kun je praktisch aan de slag gaan met leren op de werkplek?

Kasgroeit start dit najaar een campagne die zich daar op richt. Werknemers zijn onmisbaar voor een toekomstbestendige sector en daarmee het kostbaarste kapitaal voor bedrijven. Door de snelle (technologische) ontwikkelingen en een globaliserende economie veranderen producten, productieprocessen en dienstverlening in hoog tempo en daarmee de inhoud van banen en de eisen die worden gesteld aan medewerkers. Het wordt daarom steeds belangrijker om medewerkers duurzaam inzetbaar te houden. Het is nodig dat werkgevers en werknemers sterker inzetten op permanente doorontwikkeling van kennis, competenties en vaardigheden van werkenden. Maar hoe pak je zoiets aan? Hoe zorg je voor een goede leercultuur op jouw bedrijf? Hoe blijf je leren op de werkplek? en wat zijn de randvoorwaarden om het leren binnen je bedrijf te faciliteren?

Kortom: hoe krijg je medewerkers in beweging en zorg je dat ze zelf de regie houden over hun eigen ontwikkeling?


Kas groeit wil werknemers en werkgevers hierin tegemoet komen. Hou ons in de gaten, want dit najaar komen er workshops aan over leren op de werkvloer voor leidinggevenden. Ook kunnen personeelsadviseurs en werkgevers deelnemen aan een cursus en een bijeenkomst over het opzetten van een stimulerende leercultuur.


De toegenomen verandersnelheid in de omgeving vereist van bedrijven dat de kennis en kunde van medewerkers continu actueel blijft en aangepast wordt op wat de toekomst vraagt. Dit zorgt ervoor dat werken en leren steeds meer met elkaar verweven worden. Een leercultuur van continue ontwikkelen op de bedrijven is noodzakelijk om mee te kunnen in de ontwikkelingen van de globaliserende economie.  

Campagne groeiende medewerkers, bloeiende bedrijven