Nieuws

Brancheopleiding oktober weer van start!

Brancheopleiding in oktober weer van start!
8 juni 2021

Na alweer 2 groepen die zijn gestart met de brancheopleiding Glastuinbouw, is het vanaf 29 oktober weer mogelijk te starten voor een nieuwe groep. De brancheopleiding is een persoonlijk ontwikkeltraject voor medewerkers uit de glastuinbouwsector die willen groeien in of naar de rol van teeltspecialist, bedrijfsleider of teamleider.

De opleiding is door Kasgroeit en Inholland Academy in het leven geroepen omdat beleidsmatige en technologische ontwikkelingen in de sector vragen om steeds andere competenties van leidinggevenden en teeltspecialisten. Zo draait de opleiding onder meer om samenwerken, problemen oplossen, communiceren en innoveren.

Uniek opleidingstraject met persoonlijke leercoach

De volgende tweejarige brancheopleiding Glastuinbouw start dus op 29 oktober 2021. Als deelnemer word je begeleid door een persoonlijke leercoach. Hiermee stem je eigen leerdoelen af en kies je na een algemene module voor de leerroute Teelt of Bedrijfsvoering. De brancheopleiding is praktijkgericht deelnemers gaan aan de slag met vraagstukken uit het bedrijf. Leren en werken lopen zo tijdens de opleiding vloeiend in elkaar over.

Zowel voor nieuw talent en ervaren medewerkers

De brancheopleiding Glastuinbouw is geschikt voor de instroom van nieuw talent maar ook voor medewerkers die al jaren actief zijn in de functie van teeltspecialist, zelfstandig teeltmedewerker, teamleider of bedrijfsleider. Niet iedere medewerker is hetzelfde en heeft dezelfde leerbehoefte en ook de bedrijven verschillen van elkaar. De flexibiliteit van de brancheopleiding biedt hier uitkomst op. Dit betekent dat de tijdsbesteding aan de opleiding wordt aangepast aan de drukke en rustige periodes van het bedrijf. Zo is de werknemer beschikbaar als dat nodig is. Maatwerk is het uitgangspunt.

Masterclass over brancheopleiding op 31 augustus

Wil je weten of de brancheopleiding Glastuinbouw iets voor jou en je organisatie is? Meld je aan voor de online masterclass op 31 augustus. Hier kun je al je vragen stellen. Ben je op 31 augustus niet in de gelegenheid? Ook dan raden wij je aan om jezelf aan te melden. Je ontvangt dan na afloop van ons een link waarmee je de masterclass op een voor jou geschikt moment rustig kunt terugkijken.

Voor meer informatie over de brancheopleiding glastuinbouw, neem contact met ons op!