nieuws

Nieuws

Bijeenkomst "De praktijk van opleiding en ontwikkeling in de glastuinbouw"

18 juni 2013

Graag nodigen wij u uit voor de bijeenkomst die op 11 juli van 15.00 tot 18.00 uur wordt georganiseerd door Kas groeit en Lentiz Cursus en Consult. Het thema van deze middag is 'De praktijk van scholing en ontwikkeling in de glastuinbouw'. Wat kunt u van deze bijeenkomst verwachten:

  • Kas groeit is een jaar geleden gestart als hét loket voor werkgevers en werknemers in de glastuinbouw voor scholing en ontwikkeling. Wij vertellen u over de resultaten die we in het afgelopen jaar hebben bereikt en wat er voor het komende half jaar op de agenda staat.
  • Wij laten u kennismaken met een tweetal populaire en succesvolle opleidingen in de glastuinbouw: Het BBL programma voor (toekomstig) assistent bedrijfsleiders en het mini-masters programma. Van beide opleidingen zijn deelnemers aanwezig, zodat u van hen kunt horen hoe zij het programma ervaren hebben. De deelnemers aan het BBL traject zullen tijdens de bijeenkomst hun diploma uitgereikt krijgen.
  • Scholingsadviseur Mara Juckers vertelt aan de hand van een voorbeeld uit haar praktijk hoe zij ondernemers en P&O-ers ondersteunt bij het in kaart brengen van de ontwikkelbehoefte in de organisatie en op welke manier zij samen met hen toewerkt naar een passende oplossing.

Na afloop van het programma is er ruim gelegenheid om na te praten met andere aanwezigen, waaronder de scholingsadviseurs. Zij nemen graag de tijd om met u in gesprek te gaan over uw bedrijf en ontwikkelbehoefte. Daarnaast presenteren een aantal van de opleiders waarmee Kas groeit samenwerkt hun opleidingsaanbod voor het komende seizoen, zodat u zich vrijblijvend kunt oriënteren.

Wilt u bij deze bijeenkomst aanwezig zijn dan verzoeken wij u zich via deze link aan te melden.