nieuws

Nieuws

AQS BV en Q-Point BV bundelen hun krachten voor de opleiding keurmeester groenten en fruit

21 februari 2013

AQS en Q-Point BV bundelen hun krachten om de opleidingen keurmeester groenten en fruit en medewerker kwaliteitszorg groenten en fruit op hoog niveau te kunnen aanbieden. De opleidingen keurmeester en medewerker kwaliteitszorg groenten en fruit bestaan uit een combinatie van Algemene Modules en Product Modules. AQS, in dit geval de eindverantwoordelijke voor de opleiding, zal voor de Algemene Modules gebruik maken van de ervaren docenten van Q-Point. Deze samenwerking is een “win-win-win situatie” voor AQS, Q-Point én de AGF-sector.

Agro Quality Support BV (AQS) is als onafhankelijke inspectie-instelling actief in de Agro-en Foodsector.  AQS verleent teelt-, handels- en grootwinkelbedrijven en sorteer- en pakstations een uitgebreid pakket aan diensten. Dit varieert van kwaliteitsbeoordelingen van verse groenten en fruit tot systeembeoordelingen in het kader van kwaliteits- en hygiënezorg. AQS verzorgt voor een groot deel de sectorale monitoring in de groenten- en fruitbranch. Tevens verzorgt AQS in-company trainingen op het gebied van de publieke en private kwaliteitsnormen groenten en fruit. De doelgroep betreft met name kwaliteitscontroleurs groenten en fruit.

Q-Point BV is een onafhankelijk adviesbureau en een specialist op het gebied van integraal kwaliteitsmanagement (o.a. ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, HACCP, BRC, IFS en GLOBALG.A.P.), voedselveiligheid, traceerbaarheid en ketenmanagement. De organisatie is gericht op bedrijven in de agro- en foodketen en op (semi) overheidsinstellingen zowel nationaal als internationaal. Q-Point heeft afgelopen jaar een breed assortiment aan trainingen en workshops ontwikkeld.

Meer informatie over de AQS en de trainingen vindt u op www.aqs.nl

Voor trainingen van Q-Point kijkt u op www.q-point-bv.nl.