nieuws

Nieuws

Alles weten over de brancheopleiding glastuinbouw

7 januari 2021

Op 19 januari om 11:00 uur organiseren we een webinar waarin we je alles vertellen over de brancheopleiding Glastuinbouw. Informatie die zowel voor werknemers als werkgevers/leidinggevenden interessant is. Want goed gekwalificeerde medewerkers die meegroeien met veranderingen zijn van groot belang!

Leren op basis van vraagstukken uit je eigen bedrijf

Omdat per bedrijf en medewerker de vraag zo verschilt, is het lastig om zomaar een passende opleiding aan te wijzen. De brancheopleiding is praktijkgericht omdat er gebruik wordt gemaakt van vraagstukken uit het bedrijf. De opleiding duurt gemiddeld twee jaar en is verdeeld over vier blokken. Er is keuze uit twee richtingen: Bedrijfsvoering en Teelt.

Uniek opleidingstraject met persoonlijke leercoach

De brancheopleiding Glastuinbouw is een uniek opleidingstraject waarbij je met een persoonlijke leercoach je leerdoelen afstemt. De tweejarige brancheopleiding Glastuinbouw start vrijdag 5 maart 2021. Gedurende het traject wordt volop gewerkt aan de zogenaamde ‘21e eeuwse vaardigheden’ zoals: samenwerken, problemen oplossen, communiceren en innoveren. Deze competenties zijn essentieel om goed te kunnen functioneren in een duurzaam, toekomstbestendig glastuinbouwbedrijf.

Meld je nu aan voor het webinar op 19 januari om te luisteren en je vragen te stellen.

Mocht dit moment niet goed uitkomen… meld je dan alsnog aan, je ontvangt na afloop een link om het webinar te te kijken.
Of neem contact op met Anneke Postma of Jolanda Rosloot, onze adviseurs Opleiding & Ontwikkeling, zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.