Nieuws

5 redenen om je vacature te plaatsen bij Kasgroeit

5 januari 2021

Ben jij op zoek naar nieuw talent op het gebied van teelt, bedrijfsvoering, logistiek, planning of sales? Wij geven je vijf redenen om je vacature bij Kasgroeit te plaatsen.

1. Dé plaats voor glastuinbouw vacatures

Als specialist op het gebied van Werken, Leren & Ontwikkelen is Kasgroeit ‘the place to be’ voor kandidaten die interesse hebben om te werken in de glastuinbouw. In onze vacaturebank verzamelen we zoveel mogelijk vacatures uit de sector. Momenteel zijn dit bijna 300 banen verdeeld over heel Nederland. Uiteraard beperken we ons niet alleen tot onze eigen website. Jouw vacatures worden onder andere doorgeplaatst op Indeed, het grootste vacatureplatform van Nederland, en gedeeld via onze social media.

2. Advies en begeleiding

We zijn op één sector gericht en dat is de glastuinbouw! Wij hebben dan ook veel kennis in huis om je goed te adviseren over zowel personeelszaken als goed werkgeverschap in de sector. Indien gewenst denken we ook mee bij het opstellen van een vacature. Wat spreekt de doelgroep aan en welke kanalen kunnen we inzetten om de juiste kandidaten te vinden? Op dezelfde manier adviseren wij ook de kandidaten die reageren op een vacature over de mogelijkheden die er zijn en hoe deze aansluiten bij zijn/haar wensen.

3. Database aan kandidaten

Kandidaten die hebben gereageerd op een vacature spreken wij altijd als eerste. Daarbij kijken we of het een passende match is en verdiepen we ons in de wensen en mogelijkheden van de kandidaat. De gegevens van deze kandidaten komen vaak ook in onze cv database en zijn dan opvraagbaar voor glastuinbouw bedrijven. Je kunt als bedrijf die kandidaten benaderen met jouw vacature. Er zijn ook kandidaten die dit liever niet hebben. Wij kunnen hen wel vacatures toesturen waarvan we denken dat die zouden kunnen passen. De kandidaten bepalen dan zelf of ze willen reageren op de vacature.

4. Transparant

Als werkgever krijg je zelf een account. Daarmee kun je zien welke kandidaten er hebben gereageerd op de vacature, cv’s opvragen van kandidaten die bij jouw zoekprofiel passen en ten alle tijden de vacature aanpassen of stopzetten. Verder is het voor de sollicitant ook transparant. Ingelogde kandidaten zien in de vacature welk bedrijf de vacature heeft geplaatst.

5. Geen extra kosten

Kasgroeit wordt gefinancierd vanuit het fonds Colland arbeidsmarkt voor alle bedrijven die vallen onder de cao Glastuinbouw. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het werk wat wij voor je doen. Indien je een medewerker met behulp van Kasgroeit hebt gevonden, betaal je nog steeds niets, dus maak hier vooral gebruik van!

Wil je een vacature bij ons plaatsen, een account aanmaken of wil je meer informatie?

Ga naar onze pagina voor werkgevers of neem contact op met een van onze adviseurs arbeidsmarkt.