agenda

Agenda

Workshop 'Leiderschap en Woede'

2 februari 2023

In het kader van het winterprogramma van Kasgroeit, biedt Hanneke Westerop op 2 februari in de Lier één gratis workshop over het onderwerp ‘Leiderschap en woede’. 

Nadat de Volkskrant dit najaar berichtte over meldingen van grensoverschrijdend gedrag bij ‘De Wereld Draait Door’ met een angstcultuur tot gevolg, volgden er meerdere artikelen in de media over angstcultuur op de werkvloer. In een aantal artikelen werd verwezen naar interessante onderzoeken over dit onderwerp en de inzichten, die deze onderzoeken hebben opgeleverd. Kortom: bruikbare en praktische informatie om met elkaar over van gedachten te wisselen.

De nodige vragen

Wat er bij DWDD gebeurde is niet uniek en komt op veel meer werkplekken voor. Dat roept de nodige vragen op. Als je woede(aanvallen) binnen jouw bedrijf gedoogt of misschien zelfs goedkeurt, draagt dit dan bij aan het ontstaan van een angstcultuur? Wat is precies een angstcultuur? Waar herken je die aan? Is af en toe boos worden niet juist noodzakelijk? Schudt het medewerkers niet wakker en verhoogt het daarmee de prestaties? Wat zijn de kenmerken van de tegenovergestelde cultuur: een psychologisch veilige werkomgeving? En wat zou een psychologisch veilige werkomgeving moeten opleveren?

Gratis workshops

In het kader van het winterprogramma van Kasgroeit, verzorg ik op 2 februari 2023 één gratis workshop over het onderwerp ‘Leiderschap en woede’. Deze workshop is bestemd voor leidinggevenden uit de glastuinbouw.

Meld je aan!

De workshop vindt plaats in De Lier van 15.30 - 17.00 uur.

Er is maximaal plek voor 10 deelnemers per groep (vol = vol)
Aantal deelnemers per bedrijf: Maximaal 2

Heb je interesse, dan ben je van harte welkom. Gezien het beperkte aantal plaatsen is vooraf aanmelden een voorwaarde voor deelname. 

Graag tot ziens op 2 februari, Hanneke Westerop

Meld je nu aan!

Workshop 'Leiderschap en Woede'

Naam
E-mailadres
Bedrijfsnaam
Ik meld me aan voor workshop:
* Verplichte velden