agenda

Agenda

Online Masterclass: Brancheopleiding Glastuinbouw

31 augustus 2021

Speciaal voor geïnteresseerden in de Brancheopleiding Glastuinbouw organiseert Kasgroeit op dinsdag 31 augustus om 11.00 uur een online masterclass.

Technologische ontwikkelingen, milieueisen, het nieuwe telen en goed werkgeverschap hebben de nodige impact op het werken in de glastuinbouw. Goed gekwalificeerde medewerkers die meegroeien met deze veranderingen zijn dan ook van groot belang. Om deze ontwikkelingen bij te benen biedt Kasgroeit in samenwerking met Inholland Academy de tweejarige Brancheopleiding Glastuinbouw aan.

Meer informatie in de online Masterclass 31 augustus 11:00
Speciaal voor geïnteresseerden in de Brancheopleiding Glastuinbouw organiseert Kasgroeit op dinsdag 31 augustus a.s. vanaf 11.00 uur een online masterclass. Tijdens deze interactieve sessie nemen Jolanda Rosloot en Anneke Postma, adviseurs Opleiding en Ontwikkeling bij Kasgroeit en Sjoerd Nieboer, leercoach bij Inholland Academy jou en je collega’s mee in de inhoud, aanpak en voordelen van de Brancheopleiding. Ook ben je uitgebreid in de gelegenheid om persoonlijke vragen te stellen en advies over de opleiding in te winnen.

Uniek opleidingstraject met persoonlijke leercoach
De tweejarige Brancheopleiding Glastuinbouw start in oktober 2021. Uniek aan dit ontwikkeltraject is dat je als deelnemer onderweg begeleid wordt door een persoonlijke leercoach. Hiermee stem je eigen leerdoelen af en kies je na een algemene module voor de leerroute Teelt of Bedrijfsvoering. De brancheopleiding is praktijkgericht deelnemers gaan aan de slag met vraagstukken uit het bedrijf. Leren en werken lopen zo tijdens de opleiding vloeiend in elkaar over.

Geschikt voor nieuw talent en ervaren medewerkers
De Brancheopleiding Glastuinbouw is geschikt voor de instroom van nieuw talent maar ook voor medewerkers die al jaren actief zijn in de functie van teeltspecialist, zelfstandig teeltmedewerker, teamleider of bedrijfsleider. Niet iedere medewerker is hetzelfde en heeft dezelfde leerbehoefte en ook de bedrijven verschillen van elkaar. De flexibiliteit van de Brancheopleiding biedt hier uitkomst op. Dit betekent dat de tijdsbesteding aan de opleiding wordt aangepast aan de drukke en rustige periodes van het bedrijf. Zo is de werknemer beschikbaar als dat nodig is. Maatwerk is het uitgangspunt.

Nieuwsgierig? Meld je nu aan!
Wil je weten of de Brancheopleiding Glastuinbouw iets voor jou en je organisatie is? Meld je dan nu aan voor de Online Masterclass. Ben je op 31 augustus niet in de gelegenheid? Ook dan raden wij je aan om jezelf aan te melden. Je ontvangt dan na afloop van ons een link waarmee je de masterclass op een voor jou geschikt moment rustig kunt terugkijken.

AANMELDEN