agenda

Agenda

Masterclass: Hoe hou je medewerkers vast?

6 februari 2020

Op 6 februari gaat de masterclass over hoe je medewerkers vasthoud.

Van alle uitdagingen waar je mee te maken krijgt, is het motiveren van je medewerkers veruit het moeilijkst. Waarmee kun je medewerkers motiveren en wat demotiveert?. Gemotiveerde medewerkers presteren vaak goed, halen deadlines en melden zich zelden of nooit ziek. De productie en resultaten stijgen. Maar hoe maak je hier als leidinggevende of P&O’er werk van?

Iedereen heeft eigen drijfveren om met plezier het werk uit te voeren. Hoe je de drijfveren van jouw medewerkers kunt ontdekken en daarop kunt inspelen hoor je tijdens de online masterclass van Kasgroeit op 6 februari 2020 om 10.00 uur. Anneke Postma en Mara Juckers geven tijdens deze masterclass tips om de motivatie bij je medewerkers te verhogen.

Hoe hou je medewerkers vast?

- Goed werkgeverschap versus goed werknemerschap;
- De invloed van de omgeving;
- De persoonlijke eigenschappen;
- Een medewerker is het productiefst als hij werkt in zijn “Flow”;
- De tips: wat motiveert en wat demotiveert?

Nieuwsgierig geworden?

Meld je hieronder aan en zet in je agenda: 6 februari 2020 om 10.00 uur. Ben je die dag niet in de gelegenheid? Meld je toch aan, je krijgt dan een link waarmee je de masterclass achteraf kunt terugkijken.

Meld je nu aan

Je kunt de online masterclass volgen vanaf je eigen computer. Het enige wat je nodig het is een computer en een internetverbinding.

Tip: voor de beste beeld en geluidskwaliteit is het handig om zoveel mogelijk programma’s af te sluiten en de link ook te openen buiten je bedrijfsnetwerk.     

Je kunt onze eerdere masterclasses ook terugzien op de pagina online masterclasses.