agenda

Agenda

KICK-OFF: Go Go Greenhouse

15 juni 2019

Glastuinbouw Nederland wil meer in gesprek met jongeren over de glastuinbouw, maar heeft hierbij de inzet van haar leden nodig. Samen kunnen we het beeld dat scholieren hebben over de glastuinbouw ombuigen. We starten bij de scholieren die op dit moment bij jou aan het werk zijn! Doe jij mee?

KICK-OFF

Op 15 juni a.s. gaan we van start met een Kick Off in het Westland. Het is de bedoeling dat alle deelnemende ondernemers dan in gesprek gaan met hun scholieren over de glastuinbouw, ze rondleiden over het gehele bedrijf en met passie vertellen over hun vak. Neem de scholieren mee in de wereld van de glastuinbouw van opkweek tot afzet. Neem hen mee in de technische innovaties op jouw bedrijf, vertel over de marketing & communicatie rondom jouw product en ga in op het teeltproces. Kortom, laat hen zien dat er nogal wat komt kijken bij de teelt van jouw product en achterhaal waar de ambities van jouw scholieren liggen. 

BEGELEIDING

Glastuinbouw Nederland ondersteunt bedrijven bij hun deelname. We reiken materiaal aan en geven instructies voor het programma. Daarnaast proberen we veel publiciteit te creëren rondom de Kick Off in de vorm van vlogs, persberichten en berichten op het Instagram-account van Go Go Greenhouse.

AANMELDEN

Heb jij interesse om mee te doen aan de Kick Off van Go Go Greenhouse? Stuur dan voor 31 mei 2019 een mailtje naar gogogreenhouse@glastuinbouwnederland.nl en wij nemen contact met je op. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Agnes van den Berg, projectleider Go Go Greenhouse, telefoon 06-28889234