agenda

Agenda

Cursusmarkt: Sterk in je werk

19 maart 2020

Wil je een stapje verder komen in je werk of je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Kom dan naar de cursusmarkt van Kasgroeit op 28 mei in Naaldwijk! Op de cursusmarkt 'Sterk in je werk' kun je met uiteenlopende opleiders in gesprek over de inhoud van de cursussen en opleidingen. Daarnaast is het mogelijk om verschillende workshops te volgen, speeddates te hebben met onze adviseurs of loopbaanadvies te krijgen.  

Leuk!

Iedere opleider heeft een kraam waar je meer informatie kunt krijgen en in gesprek kunt gaan over de opleiding die bij je past. Daarnaast zijn er diverse workshops te volgen waar jij je voor kunt opgeven. Daarbij is ook een workshop speciaal voor P&O-ers. De verschillende workshops waar je je voor kunt opgeven zijn:

 • Sterk in je werk: Waar wil je naartoe in je werk en wat is daarvoor nodig? De do's en don't van in gesprek gaan met je leidinggevende.
 • Robotisering en veilig werken: Welke impact hebben de huidige technologische ontwikkelingen op veilig en gezond werken? Er komt steeds meer technologie op het bedrijf. Bij onvoldoende kennis kan de veiligheid op de werkvloer terug lopen. Hoe kun jij je collega’s bewust maken van de risico’s? Deze workshop wordt verzorgd door Stigas. (Lees alvast meer over de invloed van robotisering in het onderzoek dat Glastuinbouw Nederland uit liet voeren door de Wageningen Universiteit.)
  Doelgroep: Technici, leidinggevenden en P&Oers in de tuinbouw
 • P&O in ontwikkeling: Hoe kan je de trends op gebied van leren en veranderen inzetten binnen jouw bedrijf?
 • Rondleiding: Teeltinnovaties World Horti Center 

 

Ontdek!

Weet je nog niet precies welke cursus bij je past? Ga dan op speeddate met een van onze adviseurs opleiding & ontwikkeling. Zij voorzien je graag van persoonlijk opleidingsadvies.

Wanneer?

De cursusmarkt: Sterk in je werk organiseren wij op donderdag 28 mei in het World HortiCenter te Naaldwijk. 

Interesse?

Zet de bovenstaande datum in je agenda en meld je aan!


Programma

 • 16.00 uur: Start cursusmarkt: Sterk in je werk
 • 16.35 uur: Eerste workshop ronde
 • 17.35 uur: Borrel & kleine versnapering 
 • 18.30 uur: Tweede workshop ronde
 • 20:30 uur: Afsluiting

Let op: Je hoeft natuurlijk geen workshop te volgen en kunt ook gewoon alleen even naar de cursusmarkt komen! Mocht je dus niet zoveel tijd hebben, geef je dan alleen op voor de cursusmarkt en loop binnen!


Kosten: Kasgroeit wordt gefinancieerd vanuit het fonds Colland Arbeidsmarkt. Voor deelname aan deze cursusmarkt worden daarom geen kosten in rekening gebracht.

Doelgroep: Werknemers, HR-adviseurs en werkgevers uit de glastuinbouw 

Aanmelden