agenda

Agenda

Cursus Teelt in het pools

14 november 2019

Lentiz Cursus & Consult heeft in samenwerking met Kasgroeit de cursus Teelspecialist assistent in het Pools ontwikkeld die in november start.

Poolse werknemers die het voortouw nemen lopen rond bij veel bedrijven. Ze zijn vaak via het uitzendbureau binnen gekomen, laten zien dat ze meer in hun mars hebben en willen voor langere tijd bij je werken of zich zelfs vestigen in Nederland. Bas Hanemaayer HRM Manager bij Agro Care: “Het is de kunst om potentieel talent te herkennen en deze mensen te motiveren om er iets mee te doen binnen jouw onderneming.”

Lentiz Cursus & Consult heeft in samenwerking met Kasgroeit de cursus Teelspecialist assistent in het Pools ontwikkeld die in november start. Het niveau van deze cursus is vergelijkbaar met MBO3+ niveau. In 9 bijeenkomsten leren de deelnemers de basis onderwerpen zoals: de bouw van de plant, osmose, waterhuishouding, celdeling, voedingstoffen, mineralenhuishouding, bemesting, grondstoffen, substraten etc.

De cursus start op donderdag 14 november van 14.30 uur tot 17.30 uur op een nader te bepalen locatie in het Westland. Heb jij ook een Poolse werknemer waar je meer uit wilt halen?

Bekijk hier de cursus informatie en geef hem/haar op voor deze cursus: Teelspecialist Assistent in het Pools.

  • Plantfysiologie op 14, 21,28  november en 12 december
  • Bemesting op 9, 16,23, 30 januari en 6 februari

De kosten bedragen €1.175,- per deelnemer. De Colland subsidie is 60% voor werknemers die onder de cao glastuinbouw werken.

Het initiatief voor deze cursus kwam vanuit Glastuinbouw Nederland. Lentiz Cursus & Consult heeft vervolgens in samenwerking met Kasgroeit de cursus Teelspecialist assistent in het Pools ontwikkeld.