agenda

Agenda

Brancheopleiding Glastuinbouw

29 oktober 2021

Op 29 oktober 2021 start de Brancheopleiding Glastuinbouw. Wil jij je ontwikkelen op het gebied van Bedrijfsvoering of Teelt binnen de glastuinbouw? Lees dan verder om te zien wat de mogelijkheden zijn van deze opleiding voor jou…

De brancheopleiding is een praktijkgerichte opleiding waarbij gebruik wordt gemaakt van vraagstukken uit het bedrijf. Hierdoor is er direct een toegevoegde waarde voor zowel de werknemer als het bedrijf. Je kunt alles wat je leert direct toepassen en binnen het bedrijf wordt gewerkt aan het oplossen van vraagstukken en ontwikkelingen gericht op de toekomst. Een WIN-WIN situatie! 

De opleiding duurt gemiddeld twee jaar en is verdeeld over vier blokken. Uniek aan dit ontwikkeltraject is dat je als deelnemer onderweg begeleid wordt door een persoonlijke leercoach. Hiermee stem je eigen leerdoelen af en kies je na de eerste algemene module voor de leerroute Teelt of Bedrijfsvoering. 

Niet iedereen is hetzelfde en heeft dezelfde leerbehoefte en ook de bedrijven verschillen van elkaar. De flexibiliteit van de brancheopleiding biedt hier uitkomst op. Dit betekent dat de tijdsbesteding aan de opleiding wordt aangepast aan de drukke en rustige periodes van het bedrijf. Zo ben je beschikbaar als dat nodig is. Maatwerk is het uitgangspunt. 

Lees hier meer en meld je direct aan