agenda

Agenda

Bijeenkomst: Hoe zorg ik voor gemotiveerde medewerkers?

25 maart 2019

Dat is een vraag die op veel tuinbouwbedrijven wordt gesteld. Het hebben en houden van deskundig en gemotiveerd personeel is vandaag de dag geen vanzelfsprekendheid meer. De arbeidsmarkt is krap en er zijn veel andere sectoren die ook zitten te springen om uw medewerkers. Deze bijeenkomst geeft ideeën over hoe u uw personeelsbeleid kunt verbeteren en moderniseren.

Medewerkers motiveren en hun betrokkenheid vergroten begint met het begrijpen van wat hen werkelijk boeit en over te gaan van ‘aansturing naar zelfsturing’. Dat laatste is ook van groot belang voor bedrijven die verder groeien. Je moet delegeren en er op kunnen vertrouwen dat zaken ook op rolletjes blijven lopen als je niet aanwezig bent.

In het eerste deel gaat Anneke Postma van Kasgroeit, in samenwerking met Erik Kaemingk, aan de slag met het onderwerp ‘van aansturing naar meer zelfsturing’.

In het tweede deel gaat Jola Criens, van Personeelstrainer, dieper in op hoe dat in de praktijk werkt. Zij heeft zeer veel ervaring met Poolse medewerkers en weet veel van cultuurverschillen en hoe je het beste kunt communiceren met buitenlandse medewerkers. Op de avond zul je veel praktische ideeën aangereikt krijgen.

Je bent van harte welkom op:

Maandag 25 maart 2019
Tijdstip: 20.00 uur tot 22.00 uur
Rabobank Maas en Waal - Betuwe Oost
Industrieweg Oost 16, Elst