•  
  • Home
  • |
  • Vraag nu een loopbaanvoucher aan

Vraag nu een Loopbaanvoucher aan

Sta jij nog iedere dag fluitend in de kas? Of doe je veel dingen op de automatische piloot en is elke dag hetzelfde? Wil je dan dit werk nog wel blijven doen? Kun je dit werk fysiek nog aan? Of wil je misschien wel eens wat anders maar weet je niet goed wat?

 

Wat is de Loopbaanvoucher?
De Loopbaanvoucher is letterlijk een cadeaubon die gebruikt kan worden voor loopbaancoaching of loopbaanontwikkeling van jouw medewerkers. Met de voucher kun je een loopbaancoach inschakelen.

 

Informatie voor werkgevers | werknemers

Aanmeldformulier: Loopbaanvoucher

Voornaam
Achternaam
Man of vrouw
Adres
Postcode
Plaatsnaam
Telefoonnummer
E-mailadres
Functie
Bedrijfsnaam
Ik wil de voucher inwisselen bij:

Aanleveren loonstrook:

Het aanleveren van de loonstrook is verplicht om aan te tonen dat de betrokken medewerker in dienst is van een glastuinbouw bedrijf op het moment dat de loopbaanvoucher aangevraagd wordt. Lever dus een loonstrook aan die dit aantoont. Belangrijk is dat je alle gegevens op de loonstrook onleesbaar maakt, met uitzondering van: naam werkgever, naam werknemer, datum loonstrook en datum in dienst. Loonstroken waar andere gegevens op leesbaar zijn dan deze worden door ons teruggestuurd en niet behandeld, in verband met de eisen die aan ons gesteld worden in het kader van de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG).

Upload hier uw recente loonstrook
Upload bestand
Algemene Voorwaarden
* Verplichte velden

Nieuws

Workshop ‘Leren op de werkvloer’ Luttelgeest
Workshop ‘Leren op de werkvloer’ Luttelgeest
21-02-2019
Donderdag 14 februari jl. werd de laatste workshop “Leren op de werkvloer” in Luttelgeest georganiseerd.

Recente tweets