•  
  • Home
  • |
  • Aankomend teamleider / bedrijfsleider

Leerlijn Teamleider/Bedrijfsleider

 

Lentiz en HAS Hogeschool starten in maart 2018 met een nieuwe leerlijn teamleider/bedrijfsleider tuinbouw. Door de groei van de bedrijven, het steeds meer marktgericht produceren en grotere uitdagingen op het gebied van de interne processen is er een grote behoefte in de tuinbouw aan goed opgeleide meewerkend voormannen, teamleiders en bedrijfsleiders. Om kennis te maken met de opleiding organiseren de opleiders 8 februari van 16:00 tot 17:00 een kennismaking met de opleiding in het World Horti Center.

 

Kas groeit en vertegenwoordigers uit de boom-, fruit- en vollegronds groententeelt zijn samen met Lentiz en de HAS rond de tafel gaan zitten om een leerlijn speciaal voor deze groep medewerkers te ontwikkelen. Om te bepalen welke onderwerpen er in de leerlijn opgenomen moeten worden is eerst samen met een aantal tuinbouwbedrijven een functieprofiel van een meewerkend voorman, teamleider en bedrijfsleider opgesteld. Aan de hand van deze functieprofielen is de leerlijn samengesteld.

 

De leerlijn bestaat uit 2 cursussen. Lentiz organiseert de cursus “Aankomend teamleider tuinbouw” en de HAS organiseert de cursus “Bedrijfsleider (glas)tuinbouw”. Afhankelijk van vooropleiding en/of ervaring start je in één van de cursussen. De inhoud van de cursus richt zich op leidinggeven, financieel management, logistiek, verandermanagement, HRM ect. De inhoud van de modules is door de partijen op elkaar afgestemd zodat er een doorlopende leerlijn ontstaat. Tijdens de bijeenkomsten wordt de theorie continu gekoppeld aan de praktijk zodat de cursisten de kennis gelijk kunnen toepassen in de werkomgeving.

 

Beide cursussen starten in maart 2018 in het Westland. Wil je meer weten over de inhoud kijk dan op de website van Kasgroeit of geef je op voor de voorlichting donderdag 8 februari van 16:00 tot 17:00 in het World Horti Center.

Aanmelden voorlichting leerlijn teamleider / bedrijfsleider

Naam
Achternaam
emailadres
functie
Naam bedrijf
* Verplichte velden

Nieuws

Kas als energiebron
Cursus Het Nieuwe Telen voor docenten
20-08-2018
LTO Glaskracht Nederland organiseert in het kader van innovatieprogramma Kas als Energiebron drie tweedaagse trainingen over Het Nieuwe Telen (HNT) voor mbo- en hbo-docenten.

Recente tweets