•  
  • Home
  • |
  • Vacatures

Kasgroeit en het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw gaan samen verder als Kasgroeit. Het nieuwe Kasgroeit helpt je dus naast leren & ontwikkelen bij het vinden van een nieuwe baan binnen de glastuinbouwsector. Wij ondersteunen je daarin eventueel met advies over een opleiding.Vacaturebank mobiliteitscentrum

In de komende maanden wordt er hard gewerkt aan het samenvoegen van de website en diensten van het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw en Kasgroeit. We houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Voor alle vacatures kan je nu nog terecht op de vacaturebank van het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw.

 

Het nieuwe Kasgroeit adviseert over werken en leren in de glastuinbouw en is aanspreekpunt voor toekomstige en huidige werknemers en werkgevers die een gesprekspartner zoeken of tools en advies. Kasgroeit brengt bedrijven en studenten bij elkaar voor stages, helpt bij het invullen van vacatures, HR-beleid, loopbaanontwikkeling, scholing en leren op de werkplek. Door werkgevers, werknemers en het onderwijs aan elkaar te verbinden, wil Kasgroeit zorgen voor meer instroom en de ontwikkeling van werknemers in de glastuinbouw naar een hoger plan tillen.

Nieuws

Artikel in Nieuwe oogst
Artikel in Nieuwe oogst
28-11-2018
Naar aanleiding van de webinar op 20 november met onze Adviseur Arbeidsmarkt Marjolein van Dam, verscheen het artikel 'Creativiteit helpt bij werving' in de nieuwe oogst. Lees het artikel!

Recente tweets