•  
  • Home
  • |
  • Vacatures

Kasgroeit en het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw gaan samen verder als Kasgroeit. Het nieuwe Kasgroeit helpt je dus naast leren & ontwikkelen bij het vinden van een nieuwe baan binnen de glastuinbouwsector. Wij ondersteunen je daarin eventueel met advies over een opleiding.Vacaturebank mobiliteitscentrum

In de komende maanden wordt er hard gewerkt aan het samenvoegen van de website en diensten van het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw en Kasgroeit. We houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Voor alle vacatures kan je nu nog terecht op de vacaturebank van het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw.

 

Het nieuwe Kasgroeit adviseert over werken en leren in de glastuinbouw en is aanspreekpunt voor toekomstige en huidige werknemers en werkgevers die een gesprekspartner zoeken of tools en advies. Kasgroeit brengt bedrijven en studenten bij elkaar voor stages, helpt bij het invullen van vacatures, HR-beleid, loopbaanontwikkeling, scholing en leren op de werkplek. Door werkgevers, werknemers en het onderwijs aan elkaar te verbinden, wil Kasgroeit zorgen voor meer instroom en de ontwikkeling van werknemers in de glastuinbouw naar een hoger plan tillen.

Nieuws

Gebrek aan personeel remt groei bedrijven
Gebrek aan personeel remt groei bedrijven
16-01-2019
Een weblog van Jolanda Rosloot geschreven voor Goedemorgen Sierteelt over hoe we moeten omgaan met het gebrek aan menskracht en personeel met specifieke vaardigheden.

Recente tweets