Geef jij ons richting in onze professionaliseringsslag

P&O

Even kennismaken

Kwekerij de Zuidplas is een kleurrijke gerbera kwekerij; met 18 collega’s kweken we op 2 locaties in Moerkapelle, meer dan 70 verschillende kleuren grootbloemige gerbera’s. Elke jaar verlaten rond de 24 miljoen gerbera’s onze kassen, om via exporteurs, groothandel, Retail en de bloemist kleur in de woonkamers te brengen.

 

De geschiedenis van onze kwekerij gaat al weer 40 jaar terug. We begonnen met het telen van komkommers, maar in 1979 hebben we er voor gekozen om kleurrijke grootbloemige gerbera’s te gaan kweken. De keuze is gepaard gegaan met de groei van onze organisatie.

 

Naast de groei van de organisatie en ons personeelsbestand stellen onze klanten ook steeds meer eisen aan onze producten, dit vraagt ook veel van onze medewerkers. Om deze reden moeten wij ook scherper zijn in ons personeelsbeleid; welke functie hebben we in huis, wat doen ze en waarom doen ze dat. Vervolgens moet deze bewustwording ook bij de medewerkers in het systeem komen.

 

Voor ons bedrijf zijn we opzoek naar een stagiaire die ons helpt in deze professionaliseringsslag.

 

Voor ons een vraag, voor jou een uitdaging!

Wij zien het voor ons dat jij ons personeelsbestand gaat doorlichten:

  • medewerkers gaat interviewen over hun functie
  • functieprofielen opstelt
  • verbanden legt tussen de diverse functie; waar vullen ze elkaar aan, waar zit overlap, etc..

 

Dit helpt je om vervolgens een functiehuis op te bouwen, ons overzicht te geven in ons personeelsbestand en uiteindelijk een advies te geven over onze vervolgstappen.

 

Dit ben jij!

  • Leergierig en hebt een brede interesse in het P&O vak
  • Je bent Ondernemend, Creatief en Communicatief sterk
  • Je studeert MBO 3/4 of HBO

 

Enthousiast?

Reageer dan zo snel mogelijk en neem contact met ons op per e-mail: info@de-zuidplas.nl of bel met Jurriaan Weerheim, T 0850 - 200 555. Kijk ook eens op onze website: www.de-zuidplas.nl.

Nieuws

Slimme mensen, slimme bedrijven
Slimme mensen, slimme bedrijven
14-11-2018
Bedrijven worden voortdurend uitgedaagd door de markt om te voldoen aan de vraag naar meer en duurzaam geproduceerde producten. Traditioneel loopt de Nederlandse tuinbouw voorop in deze ontwikkeling.

Recente tweets