Volwaardig meedraaien en je eigen draai geven aan onze processen?

 

Even Kennismaken

Bunnik Plants is een bijzondere potplantenkwekerij; met ruim 150 vaste collega’s en zo’n 50 flexibele krachten kweken we, op 6 locaties in Bleiswijk, meer dan 50 verschillende soorten kamerplanten. Elke week verlaten meer dan 600.000 planten onze kassen, om via exporteurs, tuincentra en retail-bedrijven, uiteindelijk warmte en sfeer te brengen bij consumenten in heel Europa. Samen met Bunnik Creations, een voorloper in trends, bieden we klanten eveneens een uniek totaal concept aan van planten met tassen, potten, decoratie-artikelen en meer.

 

Voor onze P&O afdeling zijn we op zoek naar een:

TOP stagiaire

Dit ga je doen

Je gaat volledig meewerken in het P&O team, bestaande uit een hoofd P&O en medewerker P&O. Je kijkt kritisch naar onze processen zoals de in- door- en uitstroom, werving & selectie, verzuim en preventie en draagt ideeën voor verbetering aan. Afhankelijk van je interesse kun je meelopen in diverse projecten zoals zelfsturing of lean management.

 

Zo werken wij

Werk moet vooral leuk zijn. Bij ons kent iedereen elkaar. Iedereen is gelijk en waardevol. Iedereen heeft één ding gemeen: wij zijn samenwerkers en doorpakkers. Wij selecteren alleen TOPpers. Teamspelers, Ondernemende mensen en Professionals. Bij ons hoor je "Top, let’s go!" in plaats van "wordt lastig". We zijn jong en gedreven. Wij werken niet met bonussen of provisie. Dat past niet bij ons. Wel werken wij met winstdeling. Kom meedenken, kom beslissen, kom innoveren. Kom met elkaar de wereld een beetje mooier maken.

 

Dit ben jij

  • Je bent een enthousiasteling en een TOP stagiaire (Teamspeler, Ondernemend en Professioneel).
  • Je bent leergierig en je hebt een brede interesse in het P&O vak.
  • Je bent creatief in het bedenken van oplossingen.

 

Dit bieden wij

  • Een stagevergoeding
  • Prima collega's
  • Gezelligheid en werkplezier!

 

Enthousiast?

Reageer dan zo snel mogelijk en neem contact op met onze afdeling P&O per e-mail:personeelszaken@bunnikplants.nl of bel met Liza van Zanten (Hoofd P&O), T 010 – 52 92 892.

Nieuws

Gebrek aan personeel remt groei bedrijven
Gebrek aan personeel remt groei bedrijven
16-01-2019
Een weblog van Jolanda Rosloot geschreven voor Goedemorgen Sierteelt over hoe we moeten omgaan met het gebrek aan menskracht en personeel met specifieke vaardigheden.

Recente tweets