Wat kan de Stagestimulator voor docenten betekenen?

 

De Stagestimulator kan u ondersteunen bij:
  1. Greenport ”Stageplaatsen”. De ideale mogelijkheid voor studenten om praktijkervaring op te doen en de theoretische kennis toe te passen in een stage bij bedrijven in de glastuinbouw..
  2. Greenport Collegetour voor docenten Met de Greenport Collegetour worden docenten geinformeerd over de ontwikkelingen binnen de glastuinbouwsector. Klik hier voor meer informatie.
  3. Greenport Collegetour op maat. Wat dacht u van een excursie op maat voor u en uw collega’s? Bezoek twee of drie inspirerende bedrijven en kom alles te weten over het werk, perspectieven voor uw leerlingen en misschien ontstaan er tijdens deze bezoeken wel hele creatieve ideeën of mooie samenwerkingen.
  4. Greenport ”Junior Collegetour” Wilt u met een klas of groep leerlingen een bepaald thema belicht hebben. De stagestimulator kan samen met u een programma opstellen en kijken welk bedrijf het beste geschikt is voor een bezoek.
  5. Greenport ”Gastlessen”. Wie kan er nou beter over een bepaald onderwerp dan een professional vanuit de dagelijkse praktijk. Juist, die professional vanuit die dagelijkse praktijk.
  6. Greenport ”Opdrachten voor leerlingen”. Leuke en uitdagende praktijk opdrachten.
  7. ”Een verrassende vergadertafel…”. In gesprek met ondernemers ontstaat vaak een verrassende blik. Wij nodigen u uit om met uw team van docenten het gesprek met een aansprekende ondernemer aan te gaan.

Interesse? Laat dat dan weten via m.van.velzen@kasgroeit.nl en we zullen in overleg met u een mooi programma opstellen.

Nieuws

Artikel in Nieuwe oogst
Artikel in Nieuwe oogst
28-11-2018
Naar aanleiding van de webinar op 20 november met onze Adviseur Arbeidsmarkt Marjolein van Dam, verscheen het artikel 'Creativiteit helpt bij werving' in de nieuwe oogst. Lees het artikel!

Recente tweets