Een stagiaire biedt kansen voor uw bedrijf 

 

 

De tuinbouwsector is een sector die specialisten nodig heeft die willen werken in een sector die voorop loopt in oplossingen als het gaat om voedsel, energie en water. Denk bijvoorbeeld in functies op het gebied van logistiek, techniek, marketing en management, maar ook robotica, biotechnologie, duurzaamheid, enzovoorts. Het gaat dan ook vaak om vakgebieden waarbij mensen, de nieuwe generatie jongeren, niet direct aan de glastuinbouwsector zullen denken en dan zeker niet aan een carrière in de tuinbouw. Vaak komt dit omdat men niet bekend is dat deze sector om deze vakgebieden en juist deze ambitieuze en gekwalificeerde mensen zit te springen. 

 

Ziet u binnen uw bedrijf kansen, mogelijkheden voor een stagiaire of bent u bereid een groep studenten te ontvangen voor een bedrijfsbezoek neem dan contact op met de Stagestimulator:

 

Meld hier uw stageopdracht aan!

 

 

Het project Stagestimulator is een initiatief van LTO Glaskracht Nederland

Nieuws

Artikel in Nieuwe oogst
Artikel in Nieuwe oogst
28-11-2018
Naar aanleiding van de webinar op 20 november met onze Adviseur Arbeidsmarkt Marjolein van Dam, verscheen het artikel 'Creativiteit helpt bij werving' in de nieuwe oogst. Lees het artikel!

Recente tweets