De Stagestimulator

 

In 2010 is Martijn begonnen als mobiliteitsadviseur bij het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw. Dit heeft hij vier jaar gedaan. De glastuinbouwsector is een sector waarin heel veel gebeurt op het gebied van innovaties en ontwikkelingen en het dus heel erg belangrijk is dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Tijdens de opleiding Personeel en Arbeid is Martijn zich steeds meer gaan interesseren in het adviseren en de ontwikkeling van mensen, medewerkers en bedrijven.

 

Sinds 2013 ondersteunt Martijn de opleidingsmanagers van Kas groeit bij hun activiteiten rondom leven lang ontwikkelen en verzorgt hij de communicatie. Vanaf januari 2018 doet hij dit vanuit A&O Agrarsich. Naast deze werkzaamheden is Martijn ook de Stagestimulator voor de glastuinbouwsector, een project van LTO Glaskracht Nederland, waarin hij glastuinbouwbedrijven en onderwijsinstellingen adviseert en ondersteunt bij hun stagevraagstukken. Martijn maakt daarbij de verbinding tussen onderwijs en (glastuinbouw)bedrijfsleven en organiseert diverse events, zoals een collegetour, bedrijfsbezoeken en gastlessen, om de verbinding tussen het onderwijs en bedrijfsleven te versterken.

 

Contact

 

 

Het project Stagestimulator is een initiatief van LTO Glaskracht Nederland

Nieuws

Gebrek aan personeel remt groei bedrijven
Gebrek aan personeel remt groei bedrijven
16-01-2019
Een weblog van Jolanda Rosloot geschreven voor Goedemorgen Sierteelt over hoe we moeten omgaan met het gebrek aan menskracht en personeel met specifieke vaardigheden.

Recente tweets