Sleutel aan je toekomst in de kas!
  

Heb je nog geen werkervaring in de techniek en wil je die wel graag opdoen? Of heb je wel technische ervaring en wil je je in een compleet andere omgeving verdiepen? Kasgroeit biedt jou de unieke kans om een carrièreswitch te maken. Je gaat direct aan het werk in een van de deelnemende glastuinbouwbedrijven en tegelijkertijd volg je kosteloos een jaar lang een volledig op maat gemaakte opleiding. 

Het belangrijkste is dat de je gevoel hebt voor techniek. Samen met het ROVC hebben we een leerlijn ontwikkeld om je op te leiden met een brede basiskennis om als technicus aan de slag te gaan. Tijdens de opleiding ga je direct aan het werk bij jouw toekomstige werkgever. Zo kun je de theorie meteen in de praktijk brengen. Je krijgt een maatje op de werkvloer en praktijkbegeleiders vanuit een erkend opleidingsinstituut. 

In de glastuinbouw komen veel verschillende facetten van techniek aan bod. Als onderhoudsmonteur heb je dagelijks te maken met elektrotechniek, mechanische techniek, energiesystemen, aandrijftechniek en watertechniek. Geen dag is hetzelfde. Jij bent de stille kracht van de organisatie die er voor zorgt dat alles op rolletjes verloopt binnen het bedrijf. Je bent storingen vaak één stap voor door preventief onderhoud aan machines, installaties, transportsystemen en pompen. Je hebt veel contact met collega’s en tuinders. Juist die dynamiek maakt het werken als technicus in de glastuinbouw zo leuk.


Martijn van den Bosch is werkzaam als onderhoudsmonteur bij kwekerij Leo Ammerlaan. Wat hij zo leuk vind aan werken in de glastuinbouw is dat je met veel verschillende systemen te maken krijgt.

 

‘Het is erg veelzijdig, je bent bezig met techniek op het gebied van klimaat, energie en water.’

 

 

‘Als je niet aan het sleutelen bent, ben je aan het fietsen.’

Wat vragen wij van jou?

  • Enthousiasme en affiniteit met techniek is het belangrijkste. Een opleiding is minder relevant want daar zorgen wij voor.
  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau want dat is voor het volgen van de opleiding noodzakelijk.
  • Je bent stressbestendig, oplossingsgericht en dienstverlenend ingesteld.
  • In jouw omgeving sta je bekend als een persoon waarbij je terecht kunt als er een ‘klusje’ te doen is.

Wat bieden wij jou?

  • Een leerwerktraject met baangarantie voor minimaal een jaar
  • Een kans om een carrière switch te maken
  • Een hele veelzijdige technische baan bij een professioneel glastuinbouwbedrijf 

Pak jij deze kans?

Heb je vragen:

Neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 088 329 20 70 of stuur een e-mail naar info@kasgroeit.nl.

 

Meld je aan!

Via onderstaand formulier kan jij je aanmelden voor het project tot 22 maart 2019. Wij zullen contact met je opnemen voor een selectiegesprek.

AANMELDEN

Nieuws

Workshop ‘Leren op de werkvloer’ Luttelgeest
Workshop ‘Leren op de werkvloer’ Luttelgeest
21-02-2019
Donderdag 14 februari jl. werd de laatste workshop “Leren op de werkvloer” in Luttelgeest georganiseerd.

Recente tweets